Feedback Feedback

Ce spun pacientii

Parerea ta este foarte importanta pentru noi si ne-am simti onorati sa o impartasesti cu noi. Daca doresti sa ne povestesti experienta ta in clinica noastra, click pe butonul din dreapta.

Sunt de acord sa primesc notificari si informatii, prin telefon sau e-mail, de la clinica Ama Optimex.
Sunt de acord ca parerea mea sa fie publicata pe site
Incarca imagine

Parerea pacientilor nostri

 • Operatie Keratoconus

  Foarte multumit de doamna doctor Raluca Moisescu! Ajutorul dansei in a-mi trata problemele legate de keratoconus au dat roade din prima zi dupa operatie. Multumesc! :) 5/53 ratings Operatie Keratoconus … Continuarea Operatie Keratoconus

  Autor: Valentin Neacsu

  Publicat pe: 23 februarie 2021

 • Cateva impresii despre interventia crosslinking si despre keratoconus

  In primul rand vreau sa va multumesc dumneavoastra (dr. Raluca Moisescu), deoarece ati depistat in stadiu incipient aceasta “boala”. Mentionez ca inainte de a fi consultat de dumneavoastra, primisem diagnosticul de astigmatism, un diagnostic destul de intalnit si nu astigmatism degenerativ, deci faptul ca mi-ati recomandat acea topografie corneana a ajutat la identifcarea afectiunii intr-un stadiu incipient.In ceea ce priveste interventia crosslinking, initial ...

  Autor: Stefanita Codrut

  Publicat pe: 16 martie 2016

 • Keratoconus… inceputul

  O să vă împărtășesc povestea mea în următoarele rânduri . Să încep cu începutul….am aflat de această clinică de la o rudă care a fost mulțumită de serviciile oferite de dvs. Eu ,personal, am fost diagnosticată încă din copilărie cu miopie și am purtat ani de zile ochelari.

  Autor: Ana Roxana

  Publicat pe: 29 februarie 2016

 • Un doctor cu suflet mi-a oprit orbirea

  Am aflat despre doctorii oftalmologii, Mircea si Andrei Filip, de la tanara mea vecina de bloc, care o scurta perioada, a lucrat la secretariatul Clinicii Ama Optimex.

  Autor: Adela Popescu Muntean

  Publicat pe: 15 aprilie 2014

 • Daca mai stateam cateva luni orbeam…

  Pensionata pe caz de boala, doamna State Elvira, de 70 de ani, a ajuns la clinica Ama Optimex aproape oarba. Mama singura a doi copii, doamna State se simtea de multa vreme foarte rau, avea dureri groaznice de cap si nu mai vedea bine.

  Autor: State Elvira

  Publicat pe: 18 martie 2014

 • Trei boli grave si nici o speranta

  Vaduv la 29 de ani, cu doi copii, de 2 si 3 ani. Asa a fost tineretea lui Silviu Ursuleanu. A munci ani de zile ca sa isi creasca cele doua fiice singur, sa le tina la scoala si la facultate.

  Autor: Silviu Ursuleanu

  Publicat pe: 20 octombrie 2011

 • Operatia care a adus linistea

  In 2003, Maria Teodorescu s-a operat de cataracta cu implant de cristalin artificial, in alt centru medical. Atunci a crezut ca problemele ei de vedere s-au sfarsit si ca isi va putea trai linistita batranetea. Insa opt ani mai tarziu, Maria a ajuns din nou la medic.

  Autor: Maria Teodorescu

  Publicat pe: 21 septembrie 2011

 • „Lumina ochilor” ei i-a luat lumina ochilor

  Problemele Rodicai au inceput in timpul sarcinii. Isi dorea nespus un copil pe care sa-l iubeasca si sa-l ocroteasca ca pe lumina ochilor ei. Insa cea mai frumoasa perioada a vietii ei s-a transformat in scurt timp intr-un cosmar intunecat.

  Autor: Urlan Rodica

  Publicat pe: 17 august 2011

 • O viata mai usoara, in dar de la Ama Optimex

  Liliana Chiriac a impresionat echipa de medici a Ama Optimex inca de la prima vizita. Greu incercata de viata, cu probleme de vedere inca din nastere, care s-au agravat cu timpul, Liliana nu a plecat niciodata capul.

  Autor: Chiriac Liliana

  Publicat pe: 17 august 2011