masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Vezi diferenta imediat cum deschizi ochii

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
11430131_1015864955090848_2570512012881457120_n

Purtam ochelari de mic si aveam dioptrii foarte mari, la ochiul drept -10 miopie si -3 astigmatism si la ochiul stang -13 miopie si -4 astigmatism. Fara ochelari nu aveam nicio sansa, nici sa trec pragul casei. In cea mai mare parte a timpului ma deranjau, erau incomozi, mai ales in meseria mea, eu fiind mecanic auto. Se murdareau si trebuia tot timpul sa ii sterg. Si erau foarte mari, ca o lupa, a fost foarte greu.

La Ama Optimex toata lumea a fost foarte amabila, mi-au explicat cum o sa fie operatia, ce o sa se intample si cum o sa vad dupa. In timpul operatiei nu am simtit nimic, totul s-a intamplat foarte repede si dupa, imediat ce am deschis ochii am vazut diferenta, puteam sa vad lucrurile si oamenii fara ochelari. Dupa operatie a fost bine si m-am recuperat rapid, acum vad mai bine decat cum vedeam inainte cu ochelari si am inteles de la d-na dr. Carmen Dragne ca va fi si mai bine. Abia astept, nu se compara acum cu inainte. Multumesc din suflet d-nei Dr. Carmen Dragne si d-lui Dr. Andrei Filip, mi-au schimbat viata!

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.