Parerile pacientilor nostri

Parerea ta este foarte importanta pentru noi si ne-am simti onorati sa o impartasesti cu noi. Daca doresti sa ne povestesti experienta ta in clinica noastra, click pe butonul din dreapta.

Imi dau consimtamantul ca parerea si fotografia/fotografiile mele sa fie publicate pe website.
Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii testimonialului.
Incarca imagine
 • Cateva impresii despre interventia crosslinking si despre keratoconus

  In primul rand vreau sa va multumesc dumneavoastra (dr. Raluca Moisescu), deoarece ati depistat in stadiu incipient aceasta “boala”. Mentionez ca inainte de a fi consultat de dumneavoastra, primisem diagnosticul de astigmatism, un diagnostic destul de intalnit si nu astigmatism degenerativ, deci faptul ca mi-ati recomandat acea topografie corneana a ajutat la identifcarea afectiunii intr-un stadiu incipient. In ceea ce priveste interventia crosslinking, initial ...

  Stefanita Codrut

  16 martie 2016

 • Keratoconus… inceputul

  O să vă împărtășesc povestea mea în următoarele rânduri . Să încep cu începutul….am aflat de această clinică de la o rudă care a fost mulțumită de serviciile oferite de dvs. Eu ,personal, am fost diagnosticată încă din copilărie cu miopie și am purtat ani de zile ochelari.

  Ana Roxana

  29 februarie 2016

 • Un doctor cu suflet mi-a oprit orbirea

  Am aflat despre doctorii oftalmologii, Mircea si Andrei Filip, de la tanara mea vecina de bloc, care o scurta perioada, a lucrat la secretariatul Clinicii Ama Optimex.

  Adela Popescu Muntean

  15 aprilie 2014

 • Daca mai stateam cateva luni orbeam…

  Pensionata pe caz de boala, doamna State Elvira, de 70 de ani, a ajuns la clinica Ama Optimex aproape oarba. Mama singura a doi copii, doamna State se simtea de multa vreme foarte rau, avea dureri groaznice de cap si nu mai vedea bine.

  State Elvira

  18 martie 2014

 • Trei boli grave si nici o speranta

  Vaduv la 29 de ani, cu doi copii, de 2 si 3 ani. Asa a fost tineretea lui Silviu Ursuleanu. A munci ani de zile ca sa isi creasca cele doua fiice singur, sa le tina la scoala si la facultate.

  Silviu Ursuleanu

  20 octombrie 2011

 • Operatia care a adus linistea

  In 2003, Maria Teodorescu s-a operat de cataracta cu implant de cristalin artificial, in alt centru medical. Atunci a crezut ca problemele ei de vedere s-au sfarsit si ca isi va putea trai linistita batranetea. Insa opt ani mai tarziu, Maria a ajuns din nou la medic.

  Maria Teodorescu

  21 septembrie 2011

 • „Lumina ochilor” ei i-a luat lumina ochilor

  Problemele Rodicai au inceput in timpul sarcinii. Isi dorea nespus un copil pe care sa-l iubeasca si sa-l ocroteasca ca pe lumina ochilor ei. Insa cea mai frumoasa perioada a vietii ei s-a transformat in scurt timp intr-un cosmar intunecat.

  Urlan Rodica

  17 august 2011

 • O viata mai usoara, in dar de la Ama Optimex

  Liliana Chiriac a impresionat echipa de medici a Ama Optimex inca de la prima vizita. Greu incercata de viata, cu probleme de vedere inca din nastere, care s-au agravat cu timpul, Liliana nu a plecat niciodata capul.

  Chiriac Liliana

  17 august 2011