masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Keratoconus… inceputul

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
O să vă împărtășesc povestea mea în următoarele rânduri .
Să încep cu începutul….am aflat de această clinică de la o rudă care a fost mulțumită de serviciile oferite de dvs. Eu ,personal, am fost diagnosticată încă din copilărie cu miopie și am purtat ani de zile ochelari. Ajungând la maturitate, m-am hotărât să mă operez pentru a scăpa de ochelari, precizez faptul ca am purtat lentile de contact vreo 4 ani de zile, iar ochelarii îi purtam doar în casă.
Lentilele de contact le purtam zilnic și mai mult decât ar fi trebuit (30 purtări) ,mai exact le purtam aproape 3 luni după care le schimbam cu altă pereche nouă. La început, rezistăm aproape 3 luni, iar treptat am văzut ca încep să nu le mai tolerez atât de mult și am început să le schimb la aproape 2 luni. Eu nu realizam, dar începusem să devin alergică și în fiecare seara când le scoteam mă frecam foarte tare la ochi. Treptat, am observat ca vederea la ochiul stâng e tot mai slabă și am crezut ca rămân fără vedere.Atunci am apelat la dl. dr. Andrei Filip care în urma consultațiilor pt operația de miopie mi-a dat diagnosticul de keratoconus.La ochiul stâng boala este foarte avansată și astfel am făcut operația de crosslinking pentru a încerca să stopez boala.Viata mi-a fost schimbată deoarece la ochiul stâng boala încă nu s-a stopat și mi-e teamă să nu ajung la transplant de cornee. Și bineînțeles ca planurile mele s-au schimbat întrucât operația de miopie nu se mai poate face până nu se stopează această boală.

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.