masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Primul medic oftalmolog din Romania care a scapat de miopie cu SMILE – Dr. Raluca Moisescu

Distribuie prietenilor tai!
 •  
 •  
 •  
 •  

 

20 de ani de purtat lentile de contact si aproape 30 de ani de dependenta de ochelari pentru corectia miopiei. Date de acest tip fac parte in mod frecvent din anamneza pacientilor mei, pe care ii consult in vederea operatiei de reducere a dioptriilor. De data aceasta insa, pacienta careia ii apartin este ea insasi medic oftalmolog si, mai mult, chirurg refractiv.

Am tinut sa incep astfel descrierea experientei mele legate de operatia SMILE, de care am beneficiat recent, deoarece primesc frecvent de la pacientii mei intrebarea: „De ce in clinica exista medici cu ochelari?” sau „De ce oftalmologii nu se opereaza la ochi?” Ca raspuns la aceste intrebari, de acum pot spune ca sunt primul medic oftalmolog din Romania care a fost operat prin tehnica SMILE si sunt foarte mandra de rezultat!

Fac parte din echipa Ama Optimex de 6 ani, timp in care am avut sansa sa cunosc un colectiv de oameni extrem de pasionati de ceea ce fac, pe care am ajuns sa ii consider a doua mea familie. Aici am oportunitatea sa ofer pacientilor mei in fiecare zi tratamente medicale si chirurgicale de cel mai inalt nivel si acesta este unul dintre argumentele pentru care am ales sa devin la randul meu pacientul clinicii. Ca membru al echipei, sunt familiarizata de mult timp cu rezultatele excelente pe care le ofera ReLEx SMILE, urmarind un numar mare de pacienti de la prima prezentare in clinica, pana la controalele efectuate la cativa ani dupa SMILE. Cu siguranta, aceste rezulate m-au convins sa ma operez la randul meu si numai din motive personale nu am facut-o mai devreme.

Odata luata decizia, am stabilit impreuna cu colegul meu Dr. Andrei Filip data cand ma va opera si, asemenea fiecarui pacient „refractiv” al clinicii, am efectuat setul de investigatii preliminare procedurii laser. Asa cum imi sfatuiesc toti pacientii, este extrem de important sa ai incredere deplina in chirurgul care te opereaza si in echipa sa. Astfel, pot spune ca nu am avut emotii, singurul lucru mai dificil fiind acela de a ceda complet controlul in timpul procedurii, eu fiind la randul meu medic si o fire perfectionista.

Interventia in sine a fost usoara si nedureroasa, urmand protocolul pe care il aplicam fiecaruia dintre pacientii nostri, in plus, s-a desfasurat intr-o atmosfera placuta in mijlocul echipei de la sala de operatii, unde ma simt intotdeauna in largul meu.

A fost o experienta unica pentru mine sa ma aflu de partea cealalta a „baricadei”, in ipostaza de pacient. Recuperarea vizuala a fost foarte rapida, in asa fel incat la o saptamana de la operatia mea m-am intors in sala de operatii, in ipostaza de chirurg fara nicio dificultate.

Multumesc Andrei pentru o interventie impecabil executata, ca de obicei! Multumesc familei mele Ama Optimex pentru sansa de a fi primul oftalmolog din Romania care a scapat de miopie cu SMILE!

Dr. Raluca Moisescu

Medic specialist oftalmolog

Clinica de oftalmologie Ama Optimex

3.8/545 ratings

6 comentarii “Primul medic oftalmolog din Romania care a scapat de miopie cu SMILE – Dr. Raluca Moisescu

 1. Buna ziua! Sunt din Craiova, am 51 ani, port ochelari 3,25+ pentru citit si 2.75 + pentru distanta. Am o asigurare medicala la NN. Clinica lucreaza cu aceasta firma ? Va multumesc!

 2. Bună seara,
  Va rog sa ma ajutați cu răspunsul la întrebarea : după cât timp de la operația de cataracta la un ochi este recomandat sa se facă intervenția chirurgicala și la celalalt ochi?
  Va mulțumesc!

  1. Bună ziua,
   Depinde de fiecare caz în parte și de tipul cristanului arficial, însă noi recomandăm să se facă la o perioadă cât mai mică de timp.
   Multă sănătate,
   Dr. Andrei Filip

  1. Bună ziua,
   Intervențiile chirurgicale pot fi achitate în rate fără dobândă cu Card Avantaj – CREDIT EUROPE BANK sau Card Star BT – BANCA TRANSILVANIA. Mai multe detalii vă pot oferi colegele noastre de la secretariat, le puteți contacta la numărul 021.211.16.22.
   Pentru miopie și astigmatism miopic recomand tehnica SMILE, deoarece este cea mai modernă, minim invazivă, fără durere, cu recuperare rapidă. În cazul miopiei, operațiile pentru reducerea dioptriilor se fac după 18 ani și atunci când dioptriile sunt stabile de cel puțin un an. La alegerea tehnicii contează mai multe particularități anatomice ale ochilor. De aceea, trebuie să veniți la consult și investigații, pentru a evalua situația.
   Mai multe detalii despre SMILE puteți citi și aici: https://www.scapadeochelari.ro/relex-smile/
   Lista cu prețuri este afișată pe site-ul nostru: https://www.amaoptimex.ro/preturi/.
   Îmi puteți scrie și pe [email protected] dacă mai aveți întrebări sau pentru a organiza consultația și investigațiile.
   O zi bună,
   Dr. Andrei Filip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.