masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Nu poti sa crezi ca vezi dupa cateva ore de la operatie

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Sunt electrician, am foarte multa munca de teren, fara ochelari sau lentile de contact nu imi puteam face treaba, eu avand dioptrii de -6,50 miopie si -3 astigmatism. In ultima perioada, mai precis de vreo 8-9 ani, purtam lentile de contact, cu care de multe ori aveam probleme, trebuia sa le scot sa le curat mereu, sa am grija la praf.

Prietenul meu, Iulian Dragne, jucator profesionist de biliard, s-a operat acum cativa ani la Ama Optimex si imi spunea mereu cat de bine este acum, fara ochelari. Asa ca, intr-o zi, m-am hotarat sa merg si eu pentru un consult, sa vad ce se poate face pentru mine. M-am programat la dr. Raluca Moisescu, care m-a consultat, apoi am facut investigatiile necesare si raspunsul a fost DA, ma pot opera cu ReLEx SMILE si pot sa scap de ochelari sau de lentilele de contact. Mai mult, mi s-a explicat ca nu ma va durea, nici la operatie, nici dupa, ca in cateva zile imi voi putea relua munca, deoarece recuperarea este foarte rapida dupa aceasta operatie, fiind ceva de ultima ora. Nu-mi venea sa cred.

Operatia in sine a durat foarte putin, circa 15 min la ambii ochi si bineinteles fara durere, fara miros, practic nu am simtit nimic. Tot timpul domnul dr. Andrei Filip mi-a explicat ce urmeaza sa faca. Inainte de operatie eram putin stresat, dar doamnele asistente m-au facut sa ma destind, le multumesc pe aceasta cale.

Dupa operatie a fost destul de ok, am vazut in ceata timp de 4-5 ore, dupa care a disparut. Si am avut putin disconfort, care tot asa in cateva ore a disparut. Dupa aceste cateva ore, cand vederea a revenit la normal, nu imi venea sa cred vedeam perfect, fara ochelari, fara lentile, a fost ceva de vis.

Clinica este fara indoiala la niste standarde foarte ridicate, cu niste medici foarte buni si un personal foarte amabil. Domnul dr. Andrei Filip este un medic si un om de exceptie. Vreau sa multumesc inca odata domnului dr Andrei Filip, asistentelor si personalului Ama Optimex.

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.