Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Un doctor cu suflet mi-a oprit orbirea

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Am aflat despre doctorii oftalmologi, Mircea si Andrei Filip, de la tanara mea vecina de bloc, care o scurta perioada, a lucrat la secretariatul Clinicii Ama Optimex.

Am cerut o programare prin telefon (0733.888.703), la dr. Andrei Filip, anul trecut, fara sa pretind o urgenta si am fost invitata in ziua de 15 ianuarie, anul acesta (fiind ziua de nastere a lui Eminescu), am presimtit ca va fi de bun augur.

La ora fixata, de cum am trecut pragul cabinetului d-lui dr. Filip, emotiile (firesti la prima intalnire) s-au stins; observand ca „nu vorbeste pe mobil, in timp ce eu derulez in gol…” ci, am in fata un om tanar, cordial, foarte interesat sa ma asculte si sa ma investigheze cu aparatura care-l inconjoara. Apoi, sa se ingrijoreze de degenerescenta mea maculara, bine instalata si in evolutie la ambii ochi tintind orbirea, de vederea dubla; sa se ingrijoreze si mai tare afland ca sunt scriitoare, si mai tare, afland de valoarea pensiei mele, ca membra a Uniunii Scriitorilor, si sfarsind prin a-mi propune, un tratament de 3 luni, cu injectii intraoculare, la ambii ochi.

Acum, dupa efectuarea tratamentului, sunt fericita sa scriu aceste randuri de multumire, boala a fost oprita din evolutie si eu nu pot sa tac si sa nu laud, cu toata gura, un astfel de om rarisim, un astfel de doctor cu suflet.

Va multumesc, domnule doctor Andrei Filip!

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.