Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Cateva impresii despre interventia crosslinking si despre keratoconus

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

In primul rand vreau sa va multumesc dumneavoastra (dr. Raluca Moisescu), deoarece ati depistat in stadiu incipient aceasta “boala”. Mentionez ca inainte de a fi consultat de dumneavoastra, primisem diagnosticul de astigmatism, un diagnostic destul de intalnit si nu astigmatism degenerativ, deci faptul ca mi-ati recomandat acea topografie corneana a ajutat la identifcarea afectiunii intr-un stadiu incipient.

In ceea ce priveste interventia crosslinking, initial ma urmareau tot felul de ganduri (cuvintele interventie si ochi asezate impreuna ma speriau), dar citind putin si din ce mi-ati spus dumneavoastra am inteles ca nu e ceva invaziv, e o interventie usor suportabila, chiar si de un pacient, sa spunem, sensibil. In timpul interventiei m-am simtit in siguranta, personalul a fost prietenos, iar post interventie in afara de un usor disconfort in primele zile, nu pot spune ca am simtit alte neplaceri.

Viata cu aceasta afectiune nu pot spune ca s-a schimbat foarte mult, cel mai mare impact a fost sa incep sa port ochelari, dar dupa prima consultatie post interventie, cand m-ati informat ca tesutul cornean se prezinta mai bine si se pare ca merg pe drumul cel bun si se va stopa evolutia, am devenit optimist si chiar bucuros. Cam atat in cateva cuvinte experienta mea despe aflarea diagnosticului, interventie si consultatie. Va multumesc inca o data si ne vedem peste 3 luni la urmatoarea consultatie.

4.5/54 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.