Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Abia astept sa merg la piscina sa inot pe sub apa!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Purtam ochelari de cand eram mic, avem miopie -3 dioptrii, pana cand, in 2008, am descoperit lentilele de contact si din acel moment am purtat lentile. M-am impacat foarte bine cu ele, foloseam lentile de contact cu port continuu de 30 de zile, night & day, insa le scoteam dupa aproximativ 2 saptamani. Nu prea le simteam, ma obisnuisem cu ele. Insa existau anumite neplaceri, eu am o viata activa, iar la sporturile de contact uneori se intampla sa se deplaseze lentilele de contact. Si la piscina, nu puteam sa inot cu ele pe sub apa, acum, dupa operatie, abia astept sa fac acest lucru. Si cand transpiram, imi intra transpiratia in ochi si cu lentilele nu era prea bine.

Operatia ReLEx SMLE a fost foarte OK, dl dr. Andrei Filip mi-a explicat ce am de facut și m-am conformat, am stat cuminte, nu m-am miscat, am avut incredere in el. Nu am simtit durere, nici in timpul operatiei, nici dupa. Inainte de operatie, ma gandeam ca nu o sa pot sa plec pe picioarele mele, dar dupa nu a fost nicio problema cu asta. In prima zi, pana spre seara am avut o senzatie de usturime, care s-a ameliorat datorita picaturilor. Dupa un timp doar 2 zile am vazut neclar, dar dl dr. mi-a explicat ca este un fenomen normal, pana se stabilizeaza vederea. Practic, doar 2 zile am vazut putin neclar, dupa aceea am vazut bine. Si e mult mai bine, caci nu mai port grija lentilelor de contact.

In clinica Ama Optimex e foarte curat, asistentele si medicii sunt foarte amabili, asa au fost mereu, si la consultatiile de dinainte, si la operatie si dupa.

Abia astept sa merg la piscina sa inot pe sub apa!

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.