Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Te simti in siguranta chiar si intr-o sala de operatii

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Dorog Emanuel

Aveam dioptrii foarte mari si de ceva timp ma gandeam la o operatie care sa ma scape de ochelari. Initial am vrut sa fac operatia la Cluj, am si fost acolo la un control, dar pur si simplu nu am simtit ca sunt interesati de operatia in sine, mi-au spus doar ca sunt apt de operatie si atat, nici o explicatie in ce consta sau asa mai departe. Astfel ca am inceput sa caut in alte parti.

De domnul doctor Andrei Filip si despre clinica Ama Optimex am citit doar de pe internet. Fiind plecat in Anglia, am zis sa incerc si aici cu un telefon si pot sa spun ca inca de la primul telefon am simtit siguranta. Persoanele cu care am vorbit initial mi-au explicat foarte multe, am ramas surprins si am stiut ca aici o sa merg.

Inainte de operatie aveam dioptrii foarte mari, -12.5 la ochiul drept si -7.5 la cel stang, pur si simplu nu stiam cum e viata fara ochelari.

Am facut operatia pe 4 august, iar cu cateva zile inainte m-a contactat domnul doctor Andrei Filip si mi-a dat cateva sfaturi, foarte pretioase. Dar ceea ce conteaza cel mai mult este ca mi-a dat incredere pentru operatie.

Ajungand la Bucuresti am intalnit, asa cum ma asteptam, o echipa fantastica. Iar dr. Andrei Filip e un medic profesionist, pur si simplu te face sa te simti in siguranta chiar si intr-o sala de operatie :-). Operatia a fost usoara, nu m-a durut si dupa am inceput sa vad bine, stiam ca asa va fi, insa nu poate fi explicat in cuvinte ce inseamna sa vezi fara sa depinzi de ochelari.

Le multumesc mult tuturor celor de la clinica Amaoptimex.

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.