Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Acum e totul HD, e o lume minunata, Smile 😊

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Acum e totul foarte clar, e totul HD, e o lume minunata, stau ore intregi si ma uit pe geam, observ si vad efectiv la distanta, lucrurile, oamenii, culorile, este ireal si pare incredibil cum totul este foarte bine definit, inainte de operatie nu as fi crezut ca este posibil asa ceva.

Sunt model international, lucrez pentru clienti din toata lumea, Londra, Paris, Milano, Hamburg si alte orase. Calatoresc foarte mult, am multe sedinte foto, lucrez mult cu oamenii. Pentru ca meseria mea este una activa, de fiecare data, oriunde mergeam, ma incomodau ochelarii, ori ii scapam pe jos, ori ii uitam pe undeva, nu puteam sa ii port in timpul sedintelor foto si era destul de neplacut. Mai ales ca nu reuseam sa port lentile de contact si atunci aveam un contact vizual slab cu celelalte persoane, pentru ca nu vedeam. Dar totul s-a schimbat cu operatia, am aproape o luna si in sfarsit ma simt increzatoare in mine.Purtam ochelari de cand eram micuta, de cand aveam 10-11 ani. Nu am purtat lentile de contact, pentru ca nu am reusit sa ma impac cu ele. Inainte de operatia SMILE, aveam aproape -4 dioptrii combinate miopie si astigmatism.

Am aflat de Smile si Ama Optimex pe internet, ulterior am descoperit ca am un prieten care il stia pe domnul doctor Andrei Filip si care mi l-a recomandat din tot sufletul. Inainte sa vin la clinica, am citit tot de pe site-ul www.scapadeochelari.ro, rand cu rand. Apoi, cand am ajuns la clinica, am fost placut surprinsa cand am descoperit echipa. Sunt persoane foarte comunicative, foarte profi, iar dr. Andrei Filip transmite liniste, siguranta, este un om foarte calm, care iti transmite incredere de la prima conversatie.

Operatia mi s-a parut… simpla, acesta este cel mai potrivit cuvant. Aveam putine emotii inainte, am intrat cu emotii, dar nu aveam emotii legate de interventie, ci ma gandeam mai mult la cum va fi dupa interventie, ca o sa vad, ca nu o sa vad, ca o sa ma emotionez ca o sa vad foarte bine 😊. Dar interventia a decurs foarte bine, foarte rapid, fara durere, fara niciun fel de disconfort. Eram acolo, pe masa de operatii, si aveam impresia ca domnul doctor lucreaza in fata ochilor, nu pe ochi. A doua zi a fost wow, nu-mi venea sa cred, vedeam mult mai detaliat, iar acum este totul HD, ultraHD!

Sfatuiesc pe oricine este in situatia asta, cu vederea slaba si dependent de ochelari, sa faca operatia, fara nicio frica si teama. Nu aveți decat de castigat. Nu stiti ce pierdeti!

Claudia Tomozei
Model international

5/53 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.