masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

RelexSmile este o interventie miraculoasa

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
RelexSmile nu e o operatie,asa cum mi-a zis domnul doctor Andrei Filip atunci cand m-a intampinat.Este o interventie usoara dar care aduna multe emotii..Dupa 14 ani in „ceata” am luat cea mai inteleapta decizie din viata mea,aceea de a-mi lasa ochii in mainile celui mai bun si devotat medic pe care l-am cunoscut.
ScapaDeOchelari - AmaOptimex Testimonial Andrea Popa.jpg
Toate emotiile s-au risip in clipa in care l-am cunoscut pe domnul doctor care era in permanenta cu zambetul pe buze,un om bland si apropiat de pacient.Interventia a durat 5 minute cred,m-am simtit foarte bine si relaxata in timpul ei datorita d.lui doctor care mi-a indicat ce urma sa faca la fiecare pas.RelexSmile este o interventie miraculoasa care mi-a redat cel mai pretios lucru pe care-l poate avea un om si totodata zambetul.Acum zambesc cu toata inima!Ma recuperez foarte bine la 2 zile de la interventie datorita sfaturilor d.lui doctor. Il recomand cu tot dragul pe domnul doctor Andrei Filip ,este medicul care mi-a facut cea mai buna impresie din toti doctorii pe care i-am cunoscut! Nu sunt cuvinte cu care sa va pot multumi indeajuns domnule doctor! Dumnezeu sa va binecuvanteze si-i multumesc ca am avut sansa sa va cunosc si sa imi redati vederea in cateva minute!
4.3/53 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.