Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Operatia care a adus linistea

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

In 2003, Maria Teodorescu s-a operat de cataracta cu implant de cristalin artificial, in alt centru medical. Atunci a crezut ca problemele ei de vedere s-au sfarsit si ca isi va putea trai linistita batranetea. Insa opt ani mai tarziu, Maria a ajuns din nou la medic.

“Aveam in fata ochilor o pata neagra. La inceput disparea, apoi n-a mai disparut”, spune femeia. Era in pericol sa isi piarda vederea centrala. Adica sa aiba in permanenta o pata neagra in fata ochilor, care cu timpul s-ar fi marit si i-ar fi cuprins intreaga lumina a ochilor. I s-a recomandat sa faca urgent tratament. Deja nu mai vedea cu ochiul drept, iar cateodata vederea i se incetosa si la ochiul stang.

Din cei 700 de lei pensie, Mariei ii era imposibil sa isi plateasca tratamentul si operatia: “N-as fi avut posibilitatea sa platesc, ramaneam oarba”, spune ea.

Fara operatia de la AMA Optimex, Maria Teodorescu si-ar fi pierdut de tot vederea. Cu fiecare zi, pata care ii aparea in fata ochilor s-ar fi marit si i-ar fi acaparat vederea. “Nu stiu ce faceam, cum m-as fi descurcat. La 79 de ani, cum sa ma descurc oarba, cu o pensie de 700 de lei?”

Clinica AMA Optimex nu i-a redat Mariei doar vederea, ci si linistea de care avea nevoie la batranete.

La AMA Optimex, Maria Teodorescu a fost consultata si operata de Dr. Andrei Filip. Suferea de degenerescenta maculara legata de varsta si avea nevoie de tratament urgent, in caz contrar risca sa isi piarda vederea centrala.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toata luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan trateaza anual aproximativ 20.000 de mii de pacienti si efectueaza in jur de 3.000 de operatii.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.