masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

O viata mai usoara, in dar de la Ama Optimex

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Liliana Chiriac a impresionat echipa de medici Ama Optimex inca de la prima vizita. Greu incercata de viata, cu probleme de vedere inca din nastere, care s-au agravat cu timpul, Liliana nu a plecat niciodata capul.

A preferat sa treaca prin viata fara sa se planga de sanatate, cu toate ca nu vedea deloc cu ochiul stang. A avut dintotdeauna un loc de munca stabil, unde a fost tratata la fel ca si ceilalti angajati.

A minimalizat intotdeauna problemele grave de sanatate, si nu din mandrie sau rusine, ci datorita caracterului ei puternic de luptatoare. Liliana nu s-a menajat niciodata si a incercat tot timpul sa isi impuna faptul ca este un om normal, perfect capabil, asa cum aparea in ochii tuturor.

Si acum, dupa operatie, ramane rezervata in declaratii. Incearca in permanenta sa isi ascunda durerea sau greutatile, bravand in orice situatie.

Recunoaste insa ca vederea i s-a imbunatatit considerabil si ca acum distinge perfect umbrele, culorile si formele, carora inainte nici nu avea cum sa le acorde prea multa atentie.

A fost o surpriza pana si pentru echipa de medici de la Ama Optimex sa intalneasca un asemenea pacient, cu o hotarare de nestramutat si cu o putere de indurare remarcabila.

Liliana Chiriac s-a nascut cu o afectiune grava a retinei. Pe langa aceasta suferinta, cu toate ca este tanara, a facut cataracta. Acest fapt ii ingreuna si mai mult vederea, iar fara operatie vederea ar fi continuat sa scada.

La Ama Optimex Liliana Chiriac a fost consultata si operata de Dr. Andrei Filip.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toata luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan trateaza anual aproximativ 20.000 de mii de pacienti si efectueaza in jur de 3.000 de operatii.

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.