masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

La 3 zile dupa operatie am invins 2 campioni nationali

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
11430131_1015864955090848_2570512012881457120_n

Sunt Iulian Dragne, practic biliard de performanta. Aveam dioptrii complicate, astigmatism maricel peste 4 si hipermetropie. Am avut ochelari, dar tot timpul se stricau, trebuia sa ii sterg, se abureau exact cand era mai important… Am incercat si cu lentile de contact, dar totusi nu era ceea ce vroiam eu, tot nu vedeam cum trebuie.

Tot studiind ideea operatiei cu laser am aflat de clinica Ama Optimex ca este foarte buna si asa am ajuns la doctorul Andrei Filip. Un doctor extraordinar de bland si dedicat meseriei sale. De fapt, toata echipa de acolo este foarte zambitoare :)
Fata de povestirile prietenilor mei care s-au operat, m-a frapat ca am facut multe analize la ochi, de tot felul, cat sa radiografieze totul cat mai exact si operatia sa iasa foarte bine. Domnul doctor mi-a explicat toti pasii, toate beneficiile, dar si toate riscurile posibile, chit ca ele sunt minore.

Acum 2 saptamani, mi s-a schimbat viata…

La sediul pentru operatii, totul este extrem de curat, toata lumea are cipici, inclusiv in sala de asteptare. Mi s-a pus halatul, picaturi si la un moment dat figura zambitoare a doctorului si-a facut aparitia „Hai biliardistule incepem?”.

Operatia se numeste Femto Lasik si s-a facut in doua faze, prima in care se decupeaza capacul dureaza cam 20 de secunde. Am inceput sa numar ca sa nu misc. La un moment dat am pierdut sirul, dar s-a auzit vocea doctorului 5,4,3,2,1 gata. Aceeasi procedura si la celalalt ochi si ne-am mutat la celalalt laser. S-a potrivit laserul pe ochi si aceleasi indicatii pretioase ale doctorului „Ai 25 de secunde”. Mai mult dureaza pregatirile decat interventia in sine. Nu am simtit nimic, nu doare, este foarte, foarte usoara operatia.

Am mai stat o jumatate de ora, timp in care mi s-a dat o gentuta cadou, cu tot cu picaturile si medicamentele pe care trebuie sa le iau in continuare. Cu tot cu schema, instructiuni si o surpriza. Ochelari de noapte, seamana cu cei de aviator cu ceva gaurele ca sa nu ma lovesc accidental in somn. Am ramas placut surprins de organizarea pana in cel mai mic detaliu a clinicii.

Doctorul a mai aruncat o privire si mi-a dat liber. Cateva ore m-au jenat ceva ochii dupa ce s-a dus anestezicul, dar apoi a ramas doar o senzatie mica de uscatime. A doua zi nu am mai simtit nimic incomod la nivelul ochilor. Am vazut bine de la inceput, in aceeasi zi dupa operatie am condus si masina. La 3 zile, am fost la un concurs mare si pentru prima oara am invins 2 campioni nationali. De atunci, vederea devine mai clara pe zi ce trece si astept cu nerabdare urmatorul turneu. In viata de zi cu zi e totul mult mai usor, nu mai am grija ochelarilor sau a lentilelor.

Recomand cu caldura echipa de la Ama Optimex pentru profesionalism, dotari tehnice de exceptie si grija fata de oameni.

11430287_1012516075425736_988191324962906570_n

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.