Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

O echipa de oameni nemaipomeniti

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Am inceput de mult timp sa am probleme de vedere si m-am dus la medicul de familie care m-a trimis la oftalmolog. Initial, mi-au spus ca este vorba despre scleroza, caci am 65 de ani. In acest timp, a fost o emisiune la televizor, l-am vazut pe domnul doctor Andrei Filip, am ascultat cu atentie, am luat numarul de telefon si m-am programat. Am ajuns la clinica, iar domnul doctor m-a consultat si mi-a spus ce am la ochiul drept, un accident vascular pe fundul de ochi, intr-adevar foarte grav, mai vedeam 20%, si cataracta la amandoi ochii dar la ochiul stang mult mai avansata. Dl. dr. a spus sa incepem cu ochiul drept, cel cu accidentul vascular pentru ca riscurile erau mai mari si mi-a facut 3 injectii si sunt foarte multumita, caci am inceput sa vad mai bine si va fi si mai bine dupa ce ma va opera si de cataracta.

Iar la ochiul stang a spus ca trebuie sa ma opereze de cataracta. Si m-a chemat la operatie. Toata lumea de la clinica e foarte draguta, o echipa nemaipomenita. Nu va mai spun de primirea pe care mi-au facut-o, acolo, de la sala de asteptare si pana la operatie. Au vorbit foarte frumos toti si conditiile sunt nemapomenite. Fetele mi-au facut pregatirea pentru operatie, apoi d-na dr. anestezist mi-a facut anestezia. Nu am simtit absolut nimic, nici inainte, nici in timpul operatiei. Cum am intrat in sala de operatii, dl. dr. m-a salutat, fetele m-au pregatit si m-au asezat pe masa, apoi dl. dr. si-a facut meseria. Foarte frumos totul.

Inainte, vedeam numai puncte negre cu ochiul stang, aproape ca nu mai vedeam deloc, acum vad culorile normale, vad si la televizor, ca nu mai vedeam decat un rand negru, pot sa si citesc, si asta fara ochelari.

Sunt foarte multumita. Urmeaza sa ma operez si la ochiul drept. O echipa de oameni nemaipomenti.

Rada Pantu 2

Rada Pantu 1

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.