masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Am ochi noi, AMA Optimex!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Într-o bună zi, cu totul întâmplător și surprinzător, mi-am dat seama că nu văd aproape deloc cu ochiul drept. Am apelat imediat la clinica AMA Optimex, unde, după o evaluare foarte complexă, dr. Andrei Filip m-a operat de cataractă, la începutul lunii iulie 2018. Nu am cuvinte să descriu cât de lipsită de stres, de durere sau de complicații a fost operația în sine și cât de rapid s-a desfășurat totul. În urma evaluărilor a rezultat că aveam o cataractă incipientă și la celălat ochi, deși eu aveam impresia că văd destul de bine cu el. Totuși, în cele patru săptămâni care au urmat până la a doua operație, am avut ocazia să-mi dau seama de marea diferență dintre ochiul proaspăt operat și celălalt, pe care îl credeam sănătos. Cu ochiul operat vedeam obiectele luminoase și viu colorate, pe când la ochiul celălalt parcă aș fi avut o lentilă fumurie care făcea ca toate culorile să fie șterse și ponosite. Operația la cel de al doilea ochi a decurs, de asemenea, fără probleme, ceea ce mă obligă să îi mulțumesc, cu adâncă recunoștință, doctorului Andrei pentru înaltul său profesionalism și pentru deosebita omenie cu care m-a primit, ca pacient.
Am lăsat să treacă măcar trei luni de la operație, ca să vorbesc în cunoștință de cauză despre rezultate. Ei bine, acum pot să declar că văd foarte bine cu ambii ochi, fără ochelari, atât la distanță, cât și la citit (înainte trebuia să am la mine, în permanență, cel puțin două perechi de ochelari). Un mic inconvenient există, totuși: noaptea, luminile puternice, cum sunt cele ale farurilor auto sau ale iluminatului public, sunt înconjurate de niște halouri, e drept nu deosebit de pronunțate. Față de toate celelalte avantaje, acest fenomen mi se pare minor și cred că mă voi obișnui, treptat, cu el.
Recomand tuturor celor care au probleme cu vederea să apeleze cu încredere la serviciile de înaltă calitate medicală ale clinicii AMA Optimex. În ce mă privește, nu pot să spun decât: “Mulțumesc AMA Optimex, mulțumesc dr. Filip!” Și încă ceva: în cererea de preschimbare a pașaportul biometric, la rubrica “ochi” nu voi mai scrie “verzi”, ca până acum, ci ”Zeiss-AMA Optimex”.
5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.