Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

SMILE si AMA OPTIMEX MI-AU SCHIMBAT VIATA

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Au trecut aproape 2 săptămâni de la operația cu RELEX SMILE și ma simt foarte bine, observ o îmbunătățire a vederii pe zi ce trece.
Sunt foarte bucuroasa și împlinită ca am luat aceasta decizie, deoarece viata mea s-a schimbat complet.
Aveam miopie încă din școală gimnaziala și eram dependenta de lentile de contact de peste 15 ani. Ajunsesem la – 6,50 la ochiul stâng, respectiv – 7,50 ochiul drept.
Nu mai puteam utiliza ochelarii decât acasă și asta seara, când după 8-9 ore de lucru în fata laptopului îmi simțeam foarte uscați, cu toate ca lentilele îmi ofereau un câmp vizual excelent.
Menționez ca intervenția durează extrem de puțin și nu doare absolut deloc.
Cred ca cel mai important lucru e sa ai încredere în doctorul tău și echipa medicală, dar și în corpul tău. E esențial sa ai o stare de spirit pozitivă.
Eu asta am și făcut.Ii mulțumesc domnului dr. Andrei FILIP pentru ca da dovada de profesionalism de fiecare dată, dar mai ales de empatie față de pacient (ceea ce din punctul meu de vedere este foarte rar în România). Mulți medici nu înțeleg ca pe lângă a fi un specialist bun, trebuie sa fii om și sa empatizezi și sa comunici cu pacientul tău de la egal la egal. Suntem oameni și avem frici și îndoieli, este absolut firesc.
A 2-a zi după operație am avut o reacție manifestata prin putina roseata la ambii ochi si m-am speriat. Am pus imediat mana pe telefon, iar dna asistenta Dobrescu mi-a explicat foarte frumos ca poate fi o reacție normală, însă să îi trimit dl doctor pe Whatsapp o poza, ceea ce am și făcut.
Dl doctor, foarte reactiv, mi-a răspuns în 10 min și mi-a spus ca poate fi o reacție de la clema de îndepărtare a pleoapelor. M-am liniștit și roseata a trecut în maxim 30 de min.
Vineri am avut controlul de 1 săptămână și după atâtea zile de lucru în fata laptopului am crezut ca este normal sa văd atât de încețoșat.
Din punct de vedere anatomic, totul este în regula, însă ceata accentuata era cauzată de creșterea tensiunii oculare (efect advers al tratamentului cu picăturile antibiotic).
Dna doctor Ungureanu mi-a schimbat tratamentul și deja după 4 zile sunt cu mult mai bine.
Am în continuare fluctuații de vedere, dar este absolut normal.
Eu m-am informat foarte mult atât înainte de operație cât și după. Am respectat cu sfințenie toate recomandările post operatorii.
Cel mai important e sa îți dorești aceasta intervenție, sa se poată dpdv medical, dar sa îti si asumi ce poate veni după.
Chiar dacă este o intervenție minim invaziva, riscuri tot există.
Voi continua sa fiu pacientă a clinicii Ama Optimex și a domnului dr Andrei FILIP și o voi recomanda cu drag.
Mulțumesc încă o data!!

5/51 rating

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.