Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Selfie fara ochelari – la un an de la interventia Smile

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

A trecut mai bine de un an de la interventia Smile, facuta la clinica Ama Optimex, prin care mi-am recapatat claritatea vederii si am renuntat la ochelari si am tot vrut sa va povestesc despre asta, dar mai intai a trebuit sa ajung la medic pentru controlul de un an, pe care cu chiu cu vai am reusit sa-l inghesui in programul meu aglomerat la vreo trei luni dupa ce s-a implinit anul 😀

Medicul a confirmat ceea ce stiam deja, ca sunt foarte bine si ca nici macar nu se vede ca am suferit o interventie, semn ca ochiul s-a vindecat perfect. Inainte sa ies din cabinet, i-am spus doctoritei ca urmeaza sa ma intorc la serviciu si daca e cazul sa imi comand niste ochelari cu protectie pentru ecrane, pentru ca voi lucra 8-9 ore la laptop si n-as vrea sa distrug tot ce am realizat pana acum. Si doctorita, foarte simpatica, a spus: “Dar nu v-ati saturat, doamna, de purtat ochelari? Nu de aia v-ati facut operatia?”

Citeste mai mult aici .. 

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.