masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Cum am scapat de ochelari!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Dupa opt ani de ochelari in fiecare zi, dupa opt ani in care imi intrase intr-un reflex stupid sa ma trezesc sa-mi pun ochelarii pe ochi si abia apoi sa ajung la laptop am zis sa incerc.

Marti la ora 9 am fost la Antena Stars la televizor sa vorbesc despre telefoane mobile. De acolo am plecat direct la clinica sa imi fac operatia. Si la 10:50 imi faceam singur deja comanda la taxi sa ma duca acasa, dupa ce facusem operatia.

Nu stiu ce dioptrii aveti voi cei cu ochelari care ma cititi. Nu stiu nici cat de des folositi ochelarii, daca ii foloseati la fel de des ca mine sau doar asa cand aveati nevoie, dar va zic ca eu sunt fericit. Sunt fericit ca vad acum cu ochii mei asa cum vedeam inainte, sunt fericit ca vad, sunt fericit ca nu mai trebuie sa port ochelarii. Si e o stare de bucurie care ma tine activ parca nici n-as mai vrea sa dorm, vreau doar sa vad cat mai multe.

Si mai e un lucru care m-a convins. Clinica Ama Optimex pe langa faptul ca e infiintata in 1991, e certificata ISO 9001. Iar asta garanteaza nu numai calitatea serviciilor ci si regulile si strictetea cu care acestea se executa. E fix acea certificare ca primesti exact ce trebuie.

Testimonialul complet aici.

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.