masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

“Nu EU sunt o prioritate acum”

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

“Am doi copii de 4 si 5 ani, nu EU sunt o prioritate acum!”, povesteste Liliana Sandu. Desi are grave disconforturi din cauza problemelor de vedere si in ciuda faptului ca, netratate, acestea se puteau agrava, a preferat sa le amane de dragul copiilor si al familiei.

Situatia financiara a familiei este una delicata, veniturile sotilor Sandu fiind cu precadere alocate cresterii celor doi copii mici, aflati la gradinita.

Desi ochelarii au deranjat-o intotdeauna, nici nu s-a pus problema de operatie: “Cel putin cinci ani de acum inainte, pana mai cresc copiii, nu pot face nimic pentru mine!”, spunea Liliana.

Problemele Lilianei au aparut cu mai mult timp in urma, dar cel mai grav s-au manifestat in ultimii trei ani. “Inca de cand mi-am pus ochelari am simtit ca ceva nu e in regula. Ochelarii ma deranjau, nu-i suportam, ma durea groaznic capul…”

De dragul copiilor, Liliana a trecut mai usor peste simptomele bolii: dureri de cap, oboseala, ochi inlacrimati.

Vestea ca va primi operatia in mod gratuit de la Ama Optimex a luat-o prin surprindere: “A fost nemaipomenit, nu ma asteptam la asa ceva! Domnul doctor, acest om minunat, mi-a demonstrat ca este un om deosebit si ca inca mai exista omenie”.

Pentru ea, operatia nu a insemnat doar vedere mai buna, ci si o oaza de speranta: aceea ca si in vietile oamenilor obisnuiti pot avea loc minuni.

Suferea de miopie. Miopia este una din cauzele frecvente de vedere neclara. Pentru pacientii cu miopie obiectele aflate la distanta apar neclare. Aceste persoane, in efortul de a percepe clar obiectele aflate la distanta, se incrunta sau privesc cu ochii usor intredeschisi.

Liliana Sandu a fost operata la clinica Ama Optimex in cadrul campaniei “Bucurii cat ai clipi”. Toate costurile legate de operatie au fost suportate integral de catre clinica.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toata luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan trateaza anual aproximativ 20.000 de mii de pacienti si efectueaza in jur de 3.000 de operatii.

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.