Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Ziua care mi-a schimbat viata

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

23 februarie 2016 a fost pentru mine o zi incredibil de frumoasa, ziua care mi-a schimbat viata. Este ziua in care am scapat de ochelari, dupa 24 de ani in care i-am purtat permanent.

Pregatirile pentru operatie au inceput la 12.45 si la 13.40 ma bucuram ca am scapat de grija ochelarilor. Operatia nu a durat mult. N-am simtit nimic. Nici dupa operatie n-am simtit nicio durere, nici senzatia de nisip in ochi sau de corp strain, nici usturime. Si seara, cand incepuse sa se mai risipeasca ceata, ma minunam de cum vad fara ochelari. A doua zi deja vedeam clar ceea ce inainte nu vedeam decat cu ochelari.

Sunt fericita ca m-am operat, ca am fost operata cu Relex Smile, o minune de laser, absolut uimitor. Sunt tare fericita ca m-a operat doamna doctor Miruna Nicolae, un om si un medic extraordinar care m-a cucerit de la primul zambet, care mi-a explicat cu pasiune totul despre operatie.

Niciodata n-o sa-i pot multumi indeajuns doamnei doctor Miruna pentru fericirea de a nu mai purta ochelari dupa 24 de ani. Sa ma trezesc dimineata si sa nu mai caut ochelarii, sa adorm fara grija lor, sa pot purta ochelari de soare fara dioptrii este cea mai mare fericire pe care o traiesc. Sa vad clar fara ochelari este magic. Viata fara ochelari este o bucurie imensa. La fiecare mugur din pom pe care il vad clar, la fiecare scris mic-mic pe care il citesc, la fiecare lucru pe care il admir fara ochelari, ma gandesc la doamna doctor si la Relex Smile. Nu pot sa redau in cuvinte cat sunt de fericita. Nu-mi ajung cuvintele sa-i multumesc. Doamna doctor Miruna Nicolae mi-a schimbat viata!! Sa-i dea Dumnezeu sanatate!!

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.