masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Nici nu pot sa exprim bucuria pe care am simtit-o cand am deschis ochii dupa operatie! Am vazut…

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Purtam ochelari inca din copilarie, de la varsta de 11 ani. Ajunsesem sa am dioptrii mari, -2,75 si cilindru -1,25 la ochiul stang, -1,75 si cilindru -0,75 la ochiul drept.
In meseria mea, dar si in viata de zi cu zi, intotdeauna ma jena faptul ca port ochelari: pe scena, la ore, la radio. Nu aveam libertatea de miscare dorita. Sunt asistent universitar la Universitatea de Arte din Targu-Mures, unde predau tehnica vorbirii scenice. Inainte de operatie, eram pe cale sa finalizez teza de doctorat. Am absolvit Universitatea de Actorie, deci sunt actrita profesionista si colaborator, de 24 de ani, la Radio Targu-Mures, unde recit versuri, nuvele si basme.

De multi ani, ma tot gandeam la operatia de corectie, dar nu aveam fonduri pecuniare suficiente. Din intamplare, am vazut concursul facut public pe Facebook de Clinica Ama Optimex. Dupa ce am castigat concursul si m-am intalnit pentru prima data cu domnul Dr. Andrei Filip, am devenit fana absoluta a clinicii. La clinica Ama Optimex am intalnit personal amabil si profesionalism de clasa mondiala.

Operatia pentru reducerea dioptriilor (miopie) prin FemtoLasik nu a fost dureroasa, ci doar putin neplacuta. Mi s-au umflat pleoapele si am lacrimat, dar eu sunt o fire optimista si perseverenta si desi am avut emotii, am simtit ca sunt pe maini bune pe tot parcusul operatiei.

„Nici nu pot sa exprim bucuria pe care am simtit-o cand am deschis ochii dupa operatie! Am vazut ceasul, ora exacta, desi era la o distanta mare de mine. Si cu ochii liberi! Este o senzatie uimitoare pentru un om care aproape toata viata nu a vazut bine.”

Acum, simt ca am intinerit, pot face diverse activitati pe care cu ochelarii n-am putut sa le fac fara restrictii precum actoria, gimnastica, inotul, excursii etc. Intre timp am terminat doctoratul, am scris fara ochelari si a fost o senzatie foarte placuta. La radio tot fara ochelari citesc si ma simt usurata. Percep cat de norocoasa sunt! Familia a fost tot timpul langa mine, procesul de vindecare fiind mult mai usor in acest fel.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.