Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Mi-ati dat sansa la vedere!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

In urma cu 3-4 ani, in urma unor probleme avute la ochiul drept, am fost diagnosticat cu astigmatism si dioptrii de -2,5. Nu stiam despre aceasta afectiune, deoarece nu m-am gandit niciodata sa fac un exercitiu de a privi pe rand cu fiecare ochi.

Avand un ochi perfect sanatos, care suplinea foarte bine si defectele celui afectat, am fost un pacient neascultator nepurtand ochelarii care mi-au fost recomandati. Acest lucru nu putea sa imi faca decat mai mult rau si anume afectarea ochiului sanatos si cresterea dioptriilor la cel cu probleme. Cand, prin bunavointa domnilor Conf. Dr. Mircea Filip si Dr. Andrei Filip, mi s-a oferit sansa unei operatii FemtoLasik, pentru reducerea dioptriilor, cu noul laser VisuMax, achizitionat de clinica Ama Optimex, nu am ezitat nicio secunda. Acum, cand pot vedea ceea ce scriu la fel de bine cu ambii ochi, ma felicit pentru decizia luata si nu stiu cum sa pot multumi pentru binele care mi-a fost facut de operatia in sine, care abia ca realizezi cand se desfasoara.

Totul decurge foarte repede…atat de repede incat te gandesti la cei care poarta ochelari ani intregi si nu stiu ca rezolvarea problemelor lor se poate face intr-o clipa! Am fost operat de catre doamna Dr. Miruna Nicolae, sub atenta supraveghere a domnului Dr. Mircea Filip si pot spune, acum cand totul imi este clar in fata ochilor, ca sunt niste magicieni si aparatul laser in mainile lor, bagheta fermecata. Intreaga echipa merita toate laudele din lume pentru felul in care esti tratat.

Esti in sala de operatii, insa in loc de teama care inevitabil ar putea aparea te simti linistit si ocrotit de toti cei care te inconjoara cu blandete. Nu am crezut vreodata ca rezolvarea unei probleme de vedere este la cateva minute distanta, atat cat dureaza operatia. Nu m-am gandit vreodata ca dupa o operatie, perioada de recuperare poate fi atat de simpla, doar niste picaturi si purtarea de ochelari de soare pentru protectie. Anii de-a randul de purtat ochelari isi au rezolvarea acum cat ai clipi, sa folosesc o expresie in ton cu subiectul.

Cu un deosebit respect pentru munca depusa si cu sincere multumiri, nu pot spune decat: “Dumnezeu sa binecuvanteze Ama Optimex si intreaga echipa de acolo!”.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.