Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Tata si fiica, condamnati la o viata in ceata, chinuita de dureri

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Familia Liciu poate fi numita una cu adevarat fericita si unita. In ciuda problemelor de sanatate, nu s-au dat batuti si au incercat sa se comporte ca o familie normala. Georgiana, fiica, a invatat cat a putut de mult, iar acum este inginera. Lucreaza in acelasi loc ca si tatal ei, pe care incearca zilnic sa il faca mandru.

Viata familiei nu a fost niciodata usoara. Tatal a suferit o operatie grea la cap, iar din pricina problemelor de vedere si-a pierdut un ochi. Cu un ochi de sticla si un ochi bolnav, tatal Georgianei nu vedea deloc fara ochelari. Pentru el, operatia a fost un adevarat miracol. Daca nu o facea, ar fi orbit treptat, pana la punctul in care nu ar mai fi distins nici macar lumina. Insa acum, spune Georgiana, este foarte multumit si fericit.

Operatia parea un vis indepartat si pentru Georgiana, care a mostenit problemele de vedere ale tatalui ei. „Nu ma gandeam niciodata ca o s-o fac. Aveam dureri mari de cap, dar nu mergeam la control din cauza banilor.”

Pentru familia Liciu, operatia a insemnat sansa la o noua viata. O viata clara si luminoasa, fara frica pierderii vederii: „Suntem amandoi foarte multumiti si fericiti”, mai spune Georgiana.

Info:

Liciu Fluturel – Bucuresti

59 de ani, electrician

Avea un singur ochi cu cataracta si DMLV (Degenerescenta maculara legata de varsta), iar fara operatie si tratament isi pierdea vederea.

Liciu Georgiana – Bucuresti

27 de ani, inginera

Suferea de astigmatism hipermetropic mare.

La Ama Optimex atat domnul Liciu cat si fiica sa au fost consultati si operati de Dr. Andrei Filip.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toata luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan trateaza anual aproximativ 20.000 de mii de pacienti si efectueaza in jur de 3.000 de operatii.

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.