Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Dupa 12 ani se poate dedica din nou pasiunilor sale: cartile si croitoria

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Ecaterina Musat are 60 de ani, dintre care aproape un sfert au fost de suferinta. Locuieste intr-un sat din Olt, lucreaza ca bibliotecara, este pasionata de croitorie, are un sot pensionar si 6 copii de care este extrem de mandra.

In 1999 a primit prima data verdictul ce urma sa ii marcheze viata: suferea de cataracta la ochiul drept, o boala care netratata corespunzator a evolut extrem de rapid. Cu un imprumut facut cu greu la banca, Ecaterina Musat reuseste sa ajunga din satul sau de langa Corabia pentru prima data la Bucuresti, la doctorul Filip. Operatia a fost un succes care a ajutat-o sa isi continue viata… cel putin pentru o perioada.

In anii ce au trecut boala a revenit, de aceasta data la celalalt ochi, cel stang, insotita si de un strabism puternic. Neavand bani de tratament, doamna Musat a ajuns sa nu mai vada deloc cu ochiul respectiv si deci sa nu mai poata lucra la biblioteca sau sa nu mai poata coase cu atat de mult drag hainele care ii aduceau un plus de venit.  Era si extrem de stanjenita de modul in care arata, astfel ca incepuse sa evite intalnirile cu alti oameni. Operatia la ochi a venit ca o mana cereasca! „Nu am crezut ca o sa dau peste oameni cu asa de multa omenie„, spune Ecaterina Musat cand se gandeste la operatia care i-a schimbat viata.

„Domnul doctor are o mana de aur”

Povestind despre momentele prin care a trecut, doamna Musat spune: “Aveam tensiune si imi era frica sa nu patesc ceva in timpul operatiei, dar cand am intrat in cabinet si l-am vazut pe domnul doctor am prins curaj”. Acum dupa operatie, se simte perfect si nu avut nici cea mai mica durere. Cel mai importat insa este faptul ca isi poate relua viata din satucul de campie, alaturi de familia sa cu cei 6 copii, cartile frumos ordonate din biblioteca si cusaturile sale mestesugite.

Operatia i-a fost oferita in mod gratuit Ecaterinei Musat de catre clinica Ama Optimex, in cadrul campaniei “Bucurii cat ai clipi”. Fara aceasta operatie Ecaterina Musat si-ar fi pierdut vederea in totalitate.

Suferea de cataracta. Cataracta reprezinta opacifierea lentilei ochiului numita cristalin. Fara operatie vederea se pierde in totalitate. Prin operatia de cataracta medicul schimba cristalinul opacifiat cu unul artificial, care nu se mai strica niciodata.

La AMA Optimex a fost consultata de Dr. Miruna Nicolae si operata de Dr. Andrei Filip.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toata luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan trateaza anual aproximativ 20.000 de mii de pacienti si efectueaza in jur de 3.000 de operatii.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.