Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

SMILE, in cateva minute, mi-a schimbat viata pentru totdeauna

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  


Numele meu este Alexandra Gheorghe si lucrez in cadrul clinicii de oftalmologie Ama Optimex. De curand, am sarbatorit 3 luni de la operatia de reducere miopie.

Drumul pana in acest moment a inceput acum 17 ani cand la un control de rutina am aflat ca am nevoie de ochelari. De atunci, progresiv, dioptriile au crescut, iar eu am devenit din ce in ce mai dependenta de ochelari si dupa o perioada si de lentilele de contact.

Respectiva operatie a venit, in cazul meu, acum un an cand am intrat in familia Ama Optimex si am intalnit nenumarati pacienti care s-au operat si aveau rezultate foarte bune. Vazandu-i am capatat curaj si incredere. Mi-am zis ”De ce sa nu scap de ochelari?”

In urma unui consult amanuntit insotit de investigatiile necesare, dl. dr. Andrei Filip a constatat ca sunt candidatul potrivit si mi-a recomandat operatia ReLEx SMILE. O procedura minim invaziva, in ambulator, cu anestezie locala cu picaturi. Cu 10 zile inainte de consult si operatie, am renuntat la lentilele de contact. Cu doua zile inainte, am urmat un tratament cu picaturi si pastile recomandate de colegele mele asistente.

In ziua operatiei am intrat increzatoare in sala de operatii, intampinata si incurajata de colegii mei, am sarbatorit si am facut ultima poza cu ochelari.

Procedura a venit cu foarte multe avantaje. M-am simtit foarte confortabil in sala de operatii, dl dr. a vorbit mereu cu mine, a glumit pe ici pe colo, m-am simtit foarte relaxata si foarte increzatoare in tot ce face. Nu m-a durut nimic in timpul operatiei si nici dupa. Disconfortul de dupa operatie a tinut pana a doua zi cand m-am trezit, iar in 3 zile se ridica toate restrictiile, revii la cursul vietii normale.

In momentul operatiei, aveam la ambii ochi dioptrii de -4,5 sfera.

Dupa operatie, lumea mea s-a schimbat total, am scapat de ochelarii grei, de lentilele care se aburesc, care se depreciaza in timp si delimitarea care vine odata cu portul lor. In 17 ani de dependenta de ochelari totul a devenit automatism si mi-a consumat foarte mult timp.

Rezultatul e atat de rapid si de spectaculos incat nu mi-a venit sa cred. In cateva minute, viata s-a schimbat pentru totdeauna. Acum, imaginati-va o zi fara ochelari sau lentile de contact, te trezesti, nu mai mai cauti ochelarii pe noptiera, faci dus fara sa mai vezi in ceata, iti faci toate treburile zilnice fara griji inutile.

Nu exista suficiente cuvinte care sa descrie fericirea, recunostinta si libertatea care mi-au fost oferite.

Multumesc din suflet intregii familii Ama Optimex!

 

Alexandra Gheorghe

5/54 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.