Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

„Operatia asta a fost ca un al doilea Dumnezeu pentru mine!”

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Dupa ce a ramas vaduva la 29 de ani, cu doi copii, Ioana Cantoneru credea ca nu i se poate intampla nimic mai rau de atat.

Insa timpul a trecut si batranetea a inceput sa isi arate semnele. Vederea a inceput sa ii slabeasca si se simtea tot mai rau. „Eram agitata, nu puteam dormi noaptea, ma durea rau capul. Eu sunt operata si la coloana de doua ori”, spune ea.

Anul acesta insa, necazurile au lovit-o din nou. Si-a pierdut fiul si mama, cele mai importante fiinte din viata ei. Ca sa ii poata ingropa crestineste, Ioana s-a vazut nevoita sa faca un imprumut, pentru a acoperi cheltuielile. In urmatorii doi ani, pensia Ioanei, de doar 560 de lei, merge in mare parte spre rata lunara. Posibilitatea unei operatii ar fi fost deci, din start, exclusa. Desi nu mai vedea deloc cu ochiul drept si risca sa nu mai vada nici cu stangul in scurt timp, Ioana stia ca nu mai exista nici o alta posibilitate: „Daca nu se ivea operatia primita de la domnul doctor Andrei, ramanean oarba in pat!”

Singurul ajutor al Ioanei a ramas fiica ei, de la care mai accepta lunar cate un ajutor de 100, 200 de lei. „E si ea necajita, nu vreau s-o supar. Are sotul bolnav de plamani.”

Operatia la ochi primita de la AMA Optimex a fost printre putinele lucruri bune din viata ei. „Operatia asta a fost ca un al doilea Dumnezeu pentru mine! Sunt foarte multumita de domnul doctor. N-am crezut ca mai sunt asa oameni, cat de draguti au fost cu mine. La ei prima oara-i omu, nu banul! De fiecare data cand merg la biserica aprind o lumanare pentru clinica si pentru domnul doctor ca mult bine mi-au facut!”

Chiar daca viata ei nu e nici acum usoara, schimbarea in bine este radicala pentru Ioana. „Nu stiu ce ma faceam daca nu il gaseam pe domnul doctor! Am dat adresa la sase persoane, sa mearga toti la domnul doctor sa vada si ei ce om bun e!”

Suferea de cataracta la amandoi ochii. Cataracta reprezinta opacifierea lentilei ochiului numita cristalin. Fara operatie vederea se pierde in totalitate. Prin operatia de cataracta medicul schimba cristalinul opacifiat cu unul artificial, care nu se mai strica niciodata.

A fost consultata si operata de Dr. Andrei Filip la clinica AMA Optimex in cadrul campaniei “Bucurii cat ai clipi”.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toată luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan tratează anual aproximativ 20.000 de mii de pacienți și efectuează in jur de 3.000 de operații.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.