Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Relex smile

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Astazi, 18.01.2024, am intrat in randul oamenilor care vad viata cu alti ochi. Lucrul acesta nu ar fi fost posibil fara ajutorul dlui dr Andrei Filip si al echipei dumnealui.
Tehnic vorbind, ca pacient al interventiei Relex Smile, nici nu te asezi bine pe scaun ca te-ai si ridicat, asta insemnand ca operatia dureaza extrem de putin, timp in care dl dr explica tot ce face, pe un ton jovial si prietenos. Postoperator, exprienta mea e una foarte fericita intrucat dupa 3 ore de la interventie nu mai resimt nicio senzatie de jena si vederea s-a stabilizat foarte mult.
Despre dl doctor Andrei Filip ce ar mai fi de spus? E suficient sa-l vezi intr-o poza pe social media si constati bunatatea si umanitatea care i se citesc pe chip. Dincolo de profesionalismul care il caracterizeaza, debordeaza de veselie si iti arata cat de important esti, in acea sala, ca pacient.
Asa cum multi au scris deja aici, singurul meu regret este ca n-am facut aceasta operatie mai devreme. Dar asa cum se spune, niciodata nu e prea tarziu!:) Multumiri dlui doctor Andrei Filip si intregii echipe!
5/51 rating

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.