masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Excelent medic oftalmolog!…apreciaza D-na Ada Murzea

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Acest mail l-am primit de la D-na Ada Murzea, pacienta clinicii noastre si l-am postat ca atare:

„Va rog sa postati la TESTIMONIALE (evident, daca veti considera oportun!) opinia mea despre clinica Ama-Optimex si, mai ales, depre medicul care m-a tratat, remarcabila doamna doctor Nicolae Miruna –

Eu deja am postat ceva pe un site de evaluare medici, si am facut-o cu bucurie, ca expresie a gratitudinii mele fata de acest medic atat de deosebit.

Excelent medic oftalmolog! Un profesionist desavarsit si un om de mare caracter. Am avut un accident si am mers la Spitalul de Urgenta de la Lahovari, unde un rezident cu facultatea facuta la particular, mi-a afectat si mai mult corneea, care si asa era ranita. Slab medic! Deplorabile serviciile de urgenta de la spitalul de ochi. Am facut infectie si alte complicatii, asa ca, disperata, am inceput sa caut clinici unde sa merg sa ma tratez. Asa am ajuns la AMA OPTIMEX  – o excelenta clinica, civilizata si cu preturi mai mult decat decente, o clinica infiintata de mult apreciatul doctor FILIP, o personalitate incontestabila in domeniul oftalmologiei – iar acolo, la doamna dr. Nicolae Miruna. Am avut noroc ca am dat peste un asemenea profesionist. Credeam ca nu mai avem medici buni si ca, odata cu retragerea celor in varsta, s-a terminat totul, dar m-am inselat!

Multumesc stimata doamna pentru daruirea cu care va faceti meseria! Multumesc pentru ca puneti pe primul loc pacientul, nu banii! Multumesc pentru ca sunteti nu doar un excelent profesionist, ci si un minunat om! Multumesc pentru ca sunteti generoasa intr-o lume in care totul costa! Multumesc ca m-ati vindecat!

Va raman recunoscatoare, stimata doamna doctor Miruna Nicolae !

Felicitari, domnule profesor Mircea Filip pentru colaboratorii pe care vi i-ati ales! Felicitari si multumiri respectuoase pentru ca exista o speranta pentru noi, cei cu probleme oftalmologice: clinica dv. Ama -Optimex!

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.