Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Mulțumiri

Distribuie prietenilor tai!
 •  
 •  
 •  
 •  
Am fost pacienta doamnei doctor Ileana Ungureanu timp de mulți ani și de fiecare dată m-a făcut să mă simt protejată, ascultată, ajutată. Sunt extrem de mulțumită de serviciile clinicii Ama Optimex, aparatura este performantă, medicii, asistentele și toate cadrele auxiliare sunt respectuoase și atente cu fiecare pacient. Viitoarea mea cariera implică apropierea unor modele, a unor surse de inspirație pe care să le urmăm pentru a ne executa atribuțiile față de umanitate conform jurământului pe care îl depunem. Ca viitor medic, mă simt norocoasă că o am pe doamna doctor Ileana Ungureanu ca model. Voi purta veșnic amintirea ei în suflet, și voi avea grijă să oglindesc aceeași empatie pe care mi-a arătat-o pacienților mei. Doresc ca toți medicii să știe că noi, cei în suferință, mai mică sau mai mare, suntem profund recunoscători pentru că își îndeplinesc misiunea și ne fac viața cât se poate de plăcută, în detrimentul propriului confort, chiar dacă sunt obosiți sau stresați.
5/51 rating

2 comentarii “Mulțumiri

 1. Buna seara! Fata mea are 32 de ani si are hemianopsia omonima in urma unui AVC facut.putem veni la clinica dumneavoastră?

  1. Buna ziua,
   Imi pare rau sa aud astfel de vesti. Va recomand sa va sfatuiti cu medicul neurolog. Din cele povestite, afectarea vederii este secundara accidentului vascular.
   Va doresc numai bine,
   Dr. Andrei Filip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.