Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Ati facut o minune pe pamantul acesta

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

In urma cu 14 ani, vederea a inceput sa imi scada treptat si mi s-a pus diagnosticul de cataracta diabetica neoperabila. De un an si jumatate am stat in intuneric, mai zaream doar putin cu un ochi, niste umbre, dar nu reuseam nici macar sa disting oamenii, sa ii recunosc. Am stat in intuneric un an si jumatate.

Intr-o dimineata, ascultam la televizor, caci nu mai puteam demult sa si vad imaginile si l-am auzit pe domnul doctor Andrei Filip. Spunea ca pot exista sperante pentru toti, a povestit de niste cazuri mai dificile. Atunci m-am hotarat, am rugat copiii sa il caute si m-au dus la el, la Bucuresti, la Ama Optimex.

Dupa consultatie, mi-a zis ca la ochiul stang nu se mai poate face nimic, dar ca la ochiul drept mai exista sperante. Am facut analizele si in decembrie 2014 am venit la operatie. Cum mi-au scos pansamentul de la ochi, am zis gata, vad lumina zilei, m-am nascut a doua oara. Domnule doctor, ati facut o minune pe pamantul acesta. Extraordinar, sunt multumit pana la Dumnezeu si o palma mai sus. Va dati seama, sa stai in intuneric un an jumatate si apoi sa vezi, cand nu mai exista nicio speranta?

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.