Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Primul contact cu AMA OPTIMEX

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Am ajuns prima oară la clinica AMA OPTIMEX pe 25 Noiembrie 2021, nu singur …. „în gașcă”.
Cinci membrii ai familiei mele, cu vârste cuprinse între 5 și 60 de ani ( eu :) ), ne-am decis să venim de la Brașov împreună, pentru consult oftalmologic la specialiști.
Decizia am luat-o, după ce am vizionat pe YouTube o înregistrare TV, cu un interviu al d-lui dr. Andrei Filip.
La prima vizită, am avut parte de o surpriză foarte plăcută și vă transmit muțumiri și felicitări în numele, la toți membrii familiei mele întregului personal de la AMA OPTIMEX care s-a ocupat de noi.
Mulțumiri personale d-nei dr. Carmen Dragne, un specialist și un om deosebit. Recunosc că nu rețin, ca cineva care m-a consultat medical, să fii arătat atâta răbdare și atâta implicare, în a explica ce este, ce urmează ca procedură și ce soluții sunt (atât pt. nepoțel, pt. mine cât și pt. soția mea).
Astfel, am luat decizia de a mă lăsa pe mâna unor profesioniști, iar pe 14 și 16 Decembrie 2021, mă voi opera la ambii ochi.
Voi reveni pe acest blog în Ianuarie 2022, să vă împărtășesc cum a fost :) și bineînțeles să vă scriu primele impresii și rezultate la cald.
Ține-ți nivelul tot așa !
5/53 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.