Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Da, azi zâmbesc

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Vreau să vă vorbesc despre magie. Despre știință. Despre oameni extraordinari care în câteva secunde schimbă vieți.

Port ochelari, asemeni multor miopi, de la 7 ani, de când am mers la școală și am observat că nu văd la tablă. Am schimbat în ultimii aproape 30 de ani multe rame, lentile, fel de fel de culori și modele. Am reparat mulți ochelari sparți, rupți, îndoiți.

Îmi doream, visam la o viață fără ei, mă întrebam adesea oare cum vede un om cu ochi sănătoși. Citisem despre faptul că se pot face diverse operații pentru a scăpa de ochelari, dar mi se părea ceva inaccesibil, complicat și sincer renunțasem la idee.

Într-o zi, am auzit de o intervenție minune, nedureroasă, ReLEx Smile, ce în câteva minute te scapă de ochelari, de dioptrii de până la -10 și astigmatism de până la -5.

A mai durat ceva timp până m-am hotărât, dar în cele din urmă am sunat și am făcut programarea.

Am întâlnit la Ama Optimex clinica de oftalmologie oameni deosebiți, profesionalism cum n-am găsit nicăieri. De cum am ajuns la clinică, n-a durat nici 5 minute și am început să fiu invitată în diverse cabinete pentru a mi se face fel de fel de investigații în vederea stabilirii dacă sunt aptă pentru ReLEx Smile. Și nu, n-am avut pile, pur și simplu n-au fost timpi de așteptare cum sunt de obicei când mergi la medic, oamenii își fac datoria așa cum ar trebui, se comportă cu pacientul așa cum e normal.

Am ajuns apoi la Doctor oftalmolog Andrei Filip , un om EXTRAORDINAR, un medic dedicat cum ar trebui să fie toți cei care aleg aceasta meserie. Modul optimist în care îți spune că există soluții pentru orice, că are nevoie doar de probleme pentru a putea folosi soluțiile, îți dau încredere și te conving că ești pe mâini bune.

In 08.09.2022 am facut ReLEx Smile. N-a durut absolut nimic. A durat undeva la 2 minute pentru fiecare ochi, timp în care domnul doctor mi-a explicat ce am de făcut și a glumit pentru a înlătura emoțiile.

Acum, văd să citesc la distanță fără ochelari, văd așa cum n-am crezut că voi putea vreodată. Am observat diferența la câteva ore după intervenție și de atunci continui să mă minunez, să-mi testez ochii pe texte sau lucruri aflate la distanță din ce în ce mai mare și să descopăr că pot. Am încă multe picături pe care trebuie să le pun în ochi, încă mai văd în ceață și am senzația de ochi uscat, dar sunt simptome normale, ce vor dispărea în timp.

În toți acești ani de purtat ochelari, de trecut prin zeci de cabinete, nici un medic oftalmolog nu mi-a vorbit despre această minune. Nici unul. Și am văzut destui, chiar și medici extrem de bine cotați. De ce nu vorbesc oftalmologii despre aceste intervenții???

Da, azi zâmbesc. 🙂 Am scris mult, dar simt că sunt totuși prea puține cuvinte pentru a mulțumi domnului doctor Andrei Filip și echipei Ama Optimex pentru schimbarea majoră din viața mea.

Dragi purtatori de ochelari, vă recomand din tot sufletul să scăpați de ochelari cu domnul doctor oftalmolog Andrei Filip !

0/50 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.