Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Operație Implant Icl

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Am venit la clinica în 2018 la Dr. Grigorios Triantafyllidis, având miopie – 5.8,nu eream hotărâtă sa fac o intervenție pt reducerea dioptriilor, dar documentandu ma după sit și întrebându l la fiecare control pe dl dr. am luat decizia asupra intervenției Smile. În urma analizelor amănunțite și a discuției cu dl dr (explicându mi care sunt riscurile din cauza caracteristicii corneei mele) s a luat decizia de a nu face Smile. Am fost dezamăgită, dar dl dr mi a prezentat o alta soluție viabila pt mine și anume Implant lentila ICl… am fost f incantata dar nu prea știam f multe detalii.Foarte prompta dna dr Raluca Moisescu m a contactat și am avut o discuție în care mi a explicat în detaliu ce înseamnă aceasta intervenție,urmand un alt set de analize. Nu mi imaginam ca nu voi mai purta ochelari. Pe 23.08 dna dr Raluca Moisescu m a programat la ochiul stâng pt intervenție și pe 26.08 la ochiul drept. Aveam emoții în prima zi, îmi puneam întrebări:Oare chiar o sa vad fără ochelari?, Ma va durea? Ce voi simții? (deși mi se raspunsese la aceste întrebări, încă nu „credeam”)
De cum am întrat în clinica toate aceste temeri mi au fost spulberate.. dna Dobrescu Mariana pe tot parcursul cât m a pregătit înainte de a întra în sala de operatie a vb cu mine și mi a explicat fiecare lucru pe care îl făcea,, în sala de operație dna Dr Moisescu a vb cu mine și îmi explica,interventia nu cred ca a durat mai mult de 10 minute. După operație nu am avut dureri, doar senzația de copr străin în ochi câteva ore, seara m am putut uita la TV, nu am avut ochii inflamați, nu am avut dureri. Vineri după ce mi s a dat bandajul și de la ochiul drept nu mi venea sa cred.. „Vedeam fara ochelari”.. Îmi venea sa strig în clinica.. Citeam tot ce scrie pe afișele de inf din clinica…vedeam… Ma bucuram ca un „copil mic” când primea ceva.
Multumesc Domna Dr Raluca Moisescu, și întregii echipe 😚😚
4.5/56 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.