masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

O senzatie incredibila, sa vad totul

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
AnaMariaFiera

Am avut norocul sa fiu consiliata de la inceput de doamna doctor Miruna Nicolae – intr-un mod extrem de competent, dar in acelasi timp foarte uman si detaliat. Purtand ochelari din copilarie, am apelat o vreme la lentilele de contact in momente in care nu doream sa port ochelari (la sport, la evenimente etc). Dupa un timp am dezvoltat o intoleranta – aveam ochii extrem de uscati si chiar si cu lentile de contact pentru o zi, tot puteam sa port foarte rar si putin.

Initial apelasem la doamna doctor Nicolae pentru a vedea ce solutii sunt cu lentilele de contact. Nu considerasem operatia de corectare a miopiei pentru ca stiam ca unul din efectele secundare erau ochii uscati. Doamna doctor mi-a vorbit de tehnologia Relex Smile  – despre faptul ca este mai putin invaziva si recomandata exact persoanelor cu miopie care au tendinta spre ochi uscati.

Dupa ce m-am decis pentru operatie, am fost foarte competent primita la clinica Ama-Optimex unde s-a facut o serie intreaga de teste pentru a determina daca puteam face operatia si a determina parametrii. Doamna doctor Nicolae mi-a explicat cum va decurge operatia, pas cu pas, si cum vor fi zilele de dupa. A doua zi a avut loc operatia – exact precum fusese descrisa. Nu a fost deloc dureros, a durat in jur de 15 minute si partea de indepartare a lenticulei, de care ma temeam mai mult, a fost mult mai putin neplacuta decat imi imaginasem. Imediat dupa interventie, inca pe masa de operatie, doamna doctor m-a rugat sa citesc o inscriptie pe perete – deja vedeam ca si cu ochelari, desi incetosat! A fost incredibil sa vad tot timpul, imediat dupa operatie. Procesul de vindecare s-a desfasurat exact cum a descris doamna doctor si pe zi ce trece am vazut mai clar. Initial, cei doi ochi vedeau diferit de bine, dar zilnic am vazut imbunatatiri si cu ochiul care era mai lent. Initial lucrul la computer a fost mai dificil si obositor, dar dupa 3 saptamani de la operatie am inceput sa ma reacomodez si acum dupa 2 luni nu mai este o problema.

Probleme cu ochii uscati nu am avut, folosesc picaturi dupa cum mi-a fost recomandat, dar nu mai mult decat foloseam inainte de operatie lucrand la computer.

Sunt extrem de multumita pana acum de operatie – cat de necomplicat, nejenant si precis a decurs totul – si de vederea buna fara ochelari. Este in continuare o senzatie incredibila sa vad dimineata tot cand ma trezesc si sa calatoresc fara grija lentilelor de contact sau a ochelarilor.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.