masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

A doua zi dupa operatie vezi VIATA CU ALTI OCHI. MINUNEEEE…

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
ClaudiuNistor

Firul epic al povestii mele este unul emotionant, o fila din cartea vietii mele pe care incerc sa o destainui publicului larg…

Ma numesc Claudiu, am 27 ani si sunt o persoana joviala, optimista, ce se bucura de fiecare clipa  a vietii. Inca din copilarie, mai exact de la varsta de 4-5 ani am inceput sa port ochelari  de vedere: miopie… Cu cat inaintam in varsta si organismul meu se dezvolta, aceasta miopie crestea FULGERATOR!

Ochelarii erau permanenti, practic nu ma descurcam sa desfasor nici o activitate fara ei. In timp, dupa investigatii amanuntite (sunt pacientul d-lui. dr. MIRCEA FILIP, de aproximativ 15 ani) raspunsul a fost ca voi fi nevoit sa port ochelari toata viata, nu exista remediu, sunt inoperabil. Ajuns la 20 ani, spre marea mea bucurie, miopia care devenise forte mare, -12 stangul si -13 dreptul, ambii cu astigmatism miopic, a stagnat la acest nivel, ramanand la aceste valori timp de aproximativ 6-7 ani. Eram o persoana resemnata ca voi purta ochelarii pana la finele vietii.

Marea mea dezamagire, fiind un mare iubitor de sport, in special de fotbal, era ca nu puteam practica acest sport, nu vedeam sa joc fara ei.

Si cum in viata niciodata nu iti pierzi speranta, pentru ca toate vin la randul lor, cum se spune… asa s-a intamplat si in cazul meu. In octombrie 2014 am auzit de aceasta tehnica revolutionara pentru reducerea dioptriilor, imposibil de corectat pana atunci…. RELEX SMILE –  METODA NON-INVAZIVA.

Asadar, in luna octombrie 2014, dl. dr. MIRCEA FILIP m-a operat la clinica AMA OPTIMEX si astfel am ajuns dupa operatie de la miopie forte -12 stangul/-13 dreptul, sa am valori de -2 stangul/-3 dreptul. Nu am avut dureri, recuperarea a fost imediata, iar a doua zi dupa operatie am vazut VIATA  CU ALTI OCHI, MINUNEEEE… Acum pot face lucruri, activitati fara sa port ochelari: sa citesc o carte, sa privesc la TV, sa merg pe strada (poate lucruri banale pentru unele persoane, dar pentru mine sunt UNICE) SI CEL MAI IMPORTANT LUCRU, POT JUCA FOTBAL.

Acum mai port ochelari doar la nevoie: la birou, sa urmaresc un film, sa vad la departare.

Prin intermediul acestor randuri, doresc sa va incurajez si pe voi sa recurgeti la aceasta tehnica de Relex Smile, pentru ca VA MERITA CU SIGURANTA!!!

„Ochii sunt oglinda sufletului vostru, asa ca… pretuiti-i bine”

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.