Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Operatia cu laser la ochi

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu imi placea ideea de a purta ochelari si nu am prea purtat, deoarece fiind dependenta de obiecte, ma stresau. Intrucat nu suportam nici lentilele de contact, am decis, fara prea mult curaj, ca trebuie sa ma operez. Mi-am sunat o prietena apropiata, as in doctori buni, care mi l-a recomandat pe dr. Andrei Filip. Ajunsa la cabinet, am descoperit un medic cu zambetul pe buze, optimist, calm, care mi-a prescris un set de analize preliminare. Dupa doua ore de analize fara durere, am avut un consult si o discutie cu domnul doctor, in cadrul caruia mi-a explicat despre tehnica FemtoLasik, cea care era potrivita pentru mine.

Acesta consta in taierea unui flap (capac) cu margini verticale in cornee cu ajutorul femtolaserului (cel folosit in clinica este cel mai precis laser din lume – VisuMax de la Zeiss), apoi corectarea dioptriilor cu laserul excimer si asezarea capacului la loc. In ziua operatiei, am fost asigurata ca totul va decurge bine, cu doua conditii: sa il ascult pe medic si sa nu ma misc. Dificil, nu? In realitate, insa, in ciuda emotiilor, am fost suprinsa sa constat cat de cuminte am fost.

Cand am ajuns acasa am simtit o usturime, am inchis ochii, am luat pastilele si m-am bagat in pat. Nici asa nu am reusit sa dorm, asa ca am vorbit la telefon despre afaceri si am uitat de dureri. Unii clienti stiau ca vorbesc cu ei de la birou, deci nu am putut sa las sa se inteleaga altceva. Chiar daca medicul mi-a zis ca in cinci ore imi voi reveni, acest lucru s-a intamplat in trei ore!

Sursa: Revista Avantaje, editia octombrie 2015

articol-avantaje-1
articol-avantaje-2

4/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.