masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

ReLEx Smile… sau relaxeaza-te si zambeste, esti pe maini bune cu dr. Andrei Filip, dr. Raluca Moisescu si echipa Ama Optimex!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
20 si ceva de ani de puratat ochelari, doar cei care au trecut sau trec prin asta stiu ce inseamna sa te trezesti mereu dimineata si sa iti pui ochelarii pentru ca „viata ta“ sa fie mai clara.
La mine totul s-a intampla rapid, in sensul ca am fost intr-o dupa-amiaza sa-mi fac controlul si investigatiile necesare inainte de operatie, pentru a vedea daca din punct de vedere medical sunt apta pentru interventia dorita. Dupa ce totul a decurs firesc, doamna dr. Raluca Moisescu m-a intrebat cand vreau sa fac opeartia. Eu i-am zis ca si a doua zi (am zis asta pentru ca imi doream sa se intample cat mai repede), dar nu ma asteptam sa fiu programata chiar a doua zi. :)
Dr. Andrei Filip, dr. Raluca Moisescu si intrega echipa Ama Optimex m-au scapat de aceasta povara. Sunt oameni care emana o energie pozitiva. Cu ei nu simti ca esti intr-o sala de operatii, nu iti dai seama cand trece timpul, desi operatia in sine dureaza oricum cateva minute. Nu am simtit absolut nicio durere, nici in timpul operatiei, nici dupa, doar un mic disconfort in primele 2 zile, dar nimic care sa-ti intrerupa activitatea ta de zi cu zi. Mai mult, dupa operatie eu am lucrat, am stat cu nasul in telefon/ laptop.
Au trecut aproape 2 saptamani de la operatia pentru miopie (mica in cazul meu) cu tehnica RELEX SMILE si ma simt foarte bine, observ o imbunatatire a vederii pe zi ce trece, iar asta se datoreaza acestor oameni MINUNATI.
Atat domnul dr. Andrei Filip, cat si doamna dr. Raluca Moisescu au dat dovada de profesionalism si empatie in fiecare moment, lucru din ce in ce mai rar intalnit. E foarte important sa ai incredere in medicul care te opereaza si in echipa medicala, sa ai o stare pozitiva, si daca nu o ai, sigur oamenii acestia minunati ti-o vor creea, se pricep si la asta, nu doar la chestiuni oftalmologice :) .
Pe langa a fi un profesionist, e important sa fii om, sa stii sa comunici cu pacientul, sa empatizezi, pentru ca tu in postura de pacient, e normal sa ai emotii, sa ai frici, e de fapt frica de necunoscut, teama aceea ca nu ai mai trecut prin asta si nu stii cum vei percepe tu aceasta experienta.
Eu m-am informat foarte mult atat inainte de operatie cat si dupa. De aceea am ales Ama Optimex si pe dl. dr. Andrei Filip.
Am respectat si respect cu sfintenie toate recomandările post operatorii- au trecut aproape 2 saptamani de la operatie, asa ca inca imi urmez tratamentul.
Este important sa iti doresti aceasta interventie, ea sa fie posibila din punct de vedere medical si sa iti asumi tot ceea ce urmeaza dupa, desi este o interventie minim invaziva, exista totusi riscuri.
Sunt foarte bucuroasa si implinita ca am luat aceasta decizie si ca i-am ales pe ei: dr. Andrei Filip, dr. Raluca Moisescu si echipa Ama Optimex!Curaj tuturor celor care vor sa scape de ochelari! 👁

Va multumesc! :)

5/53 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.