Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Nu credeam ca mi se va intimpla tocmai mie

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Stiam ca aceasta boala, cataracta, poate avea o evolutie imprevizibila, insa nu credeam ca mi se va intimpla tocmai mie.In urma cu 2 luni,am pierdut complet vederea la ochiul sting, intr-o noapte,
Dupa panica de la inceput, m-am hotarit: am ales Clinica AMA Optimex, domnul doctor Mircea Filip, pentru investigatii si operatie.
De la inceput am remarcat profesionalismul, omenia, zimbetul care nu dispare niciodata de pe buze si care-ti transmite, tie, ca pacient, multa incredere si sentimentul ca totul va fi ok.
Intr-adevar,desi a fost o operatie grea, cataracta fiind veche si pietrificata, totul a decurs ok, iar, in citeva zile, pot spune ca am vazut perfect.
Spunindu-i medicului, la controlul dupa o saptamina de la operatie, ca, probabil este de foarte buna calitate cristalinul, intrucit niciodata lumina, cromatica lucrurilor din jurul meu, nu au fost atit de calde,iar nuantele, cu totul deosebite,mi s-a spus, dupa o mica pauza si un zimbet discret, ca, probabil,nu am mai avut o vedere buna, de multa vreme.
Consider aceasta echipa,condusa de domnul Doctor Mircea Filip si compusa din medici,asistente, cu o inalta specializare, o echipa de adevarati magicieni.
Acestui colectiv minunat ii multumesc foarte mult, iar Domnului Doctor Filip,ii multumesc, in mod special.Este un adevarat magician, caruia oricit i-as multumi, am senzatia ca nu este suficient.
Cum sa rasplatesti un Om care ti-a facut atita bine ,iar Colectivul pe care si l-a format, face totul de dragul pacientului?
“De dragul pacientului!” – , asa am simtit de cind am intrat prima data in Clinica, pentru investigatii,sau, atunci cind am fost operata, dar si cind am primit indrumarile/instructiunile, intocmite cu extrem de multa meticulozitate, pentru fiecare moment al zilei, incepind de la momentul operatiei si,apoi, pina mult dupa, astfel incit, ai sentimentul ca medicul te supravegheaza si te indruma, mult timp dupa momentul operatiei.Toate acestea iti dau siguranta si sentimentul ca parcurgi aceasta etapa grea din viata ta, insotit fiind de un cadru medical de foarte mare valoare.
Va multumesc, Domnule Doctor Mircea Filip si multumesc intregului dvs.Colectiv, pentru ca, la cei 70 de ani ai mei,mi-ati dat posibilitatea sa ma bucur din plin, de culorile acestei toamne minunate, sa imi privesc nepoteii, plina de iubire pentru ei,sa le admir desenele, cromatica folosita de ei, mutritele lor vesele.
Va multumesc si va doresc tot binele din lume!

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.