masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Imediat dupa ce mi-a scos pansamentul am vazut

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Aveam cataracta, la ambii ochi, cu dreptul nu vedeam deloc, era complet orb, iar acum cred ca vad mai bine cu dreptul decat cu stangul. Pe domnul doctor Mircea Filip il cunosc de multi ani, este unul dintre oamenii buni, este dintre acei medici care te vindeca cu vorba, cu felul de a se purta – conteaza enorm. Am sa ii port vesnic recunostinta.

Super multumita de medic, de clinica, de comportamentul tuturor. La operatie nu m-a durut, poate doar la anestezie am simtit ceva la prima operatie, la a doua nimic. Daca eram pe mainile domnului doctor Mircea Filip, cum sa imi fie frica? Deloc!

Imediat dupa ce mi-a scos pansamentul am vazut, sigur ca am vazut, mai ales cu dreptul, am plecat acasa, nu am avut probleme. La stangul dupa o perioada mi se inrosea, am fost la control la dr. Grigorios Triantafyllidis, un medic la fel de dragut, mi-a dat un unguent si s-a rezolvat. Acum sunt bine.

Nu port ochelari de distanta, am numai la citit, caci inainte purtam doua perechi de ochelari. Am si uitat cum a fost, a trecut.

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.