Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

multumiri de suflet

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Cu stima ,

Domnului Doctor Andrei Filip

Va scriu cu infinita recunostinta,domnul doctor,pentru a va transmite gandul meu bun,incarcat de admiratie si pretuire,pentru ceea ce ati facut pentru mine…..mi-ati redat frumosul acestei lumi,de a redescoperi seninul in tot ce ma inconjoara.

.Ati reusit sa transformati teama inerenta oricarui pacient,in incredere,in curaj si puterea de a merge mai departe.M-am simtit valorizata ca om si v-am simtit aproape sufleteste prin rabdare,intelegere si incurajari!

Toate acestea vi le datorez domnul doctor!

Inaltele cote ale profesionalismului dvs.fac lumea din jur mai buna,dar si pri bucuria data celor cu sperante pierdute si visuri abandonate.

Este greu sa redau in cuvinte pretuirea pe care v-o nutresc,dar va asigur de sinceritatea acestor sentimente si aprecieri si as vrea sa retineti ca,alaturi de alte fiinte dragi mie,aveti rezervat un loc aparte in sufletul meu.

Atentia,devotamentul si daruirea dvs.profesionala imi vor ramane amprentate in inima si vor rasari atunci cand le voi chema,dar numai ca amintire….Amintire care,nu voi permite niciodata sa se stearga….

Va doresc ca in continuare sa aveti puterea de a readuce lumina,bucurie si incredere multor pacienti si sa ramaneti ca si pentru mine,emblema cu suflet a profesionalismului in actul medical!

Multumesc si tatalui dvs.domnului doctor Mircea Filip pentru ca a format asa un OM si Doctor de inalte valente morale si profesionale.
.

Cu netarmurita stima,

Sinica Vladescu

5/52 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.