masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Operație laser astigmatism hipermetropia simplu

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Buna ziua , ma pot declara o pacienta fericita . 16.10.2022 am fost operata de Doamna Dr Miruna iar pe 16.02.2023 am fost la 3 luni control după operație ( diagnostic astigmatism hipermetropic simplu, ochiul vedea cam 60% și focusa in 2 sec imaginea + corneea era scurta și turtită) Va confirm ca la început am fost un pic sceptica de operația asta pentru ca , cu câțiva ani in urma am mai încercat sa ma operez și singura varianta o găsisem in Spania , dar acum după ce un bun prieten s-a operat inițial m-a stimulat și pe mine 😊 .Doamna Dr este calma, cu zâmbetul pe buze și știe sa empatizeze cu fiecare pacient și cel mai mult înainte de toate este OM.
Ma declar fericita sufletește in momentul de fata ochiul stâng vede 80% iar cel drept 100% dar am2 compensează… exista posibilitatea ca la 1an de la operație sa se recupereze complet și cel stâng . Sunt bine , văd la distanță , totul e curat in spatele ochiului și cel mai important Numai port ochelari 😊
Zi cu multe zâmbete va doresc .
5/51 rating

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.