Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Zece ani de griji sau o viata plina de lucruri marunte?

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Se spune ca fericirea vine din lucruri marunte. Atunci cand le putem vedea. Sorina Varjoghe are 26 de ani, si acum, datorita AMA Optimex, se poate mandri ca le vede.

Are 26 de ani si, in urma operatiei, lumea este mai clara si mai colorata, fara bariera ochelarilor, fara disconfortul creat de ei.

Dupa 10 ani de probleme de vedere, Sorina poate in sfarsit sa isi dea ochelarii jos si sa vada clar, fara sa-si incrunte privirea. Poate sa se trezeasca dimineata linistita, fara ca prima ei grija sa fie unde si-a lasat ochelarii.

Pentru ea, operatia a insemnat inceputul unei tinereti lipsite de griji sau de disconfort. Inseamna bucuria de a trai si de a vedea viata mai clara si mai colorata.

Suferea de miopie. Miopia este una din cauzele frecvente de vedere neclara. Pentru pacientii cu miopie obiectele aflate la distanta apar neclare. Aceste persoane, in efortul de a percepe clar obiectele aflate la distanta se pot incrunta sau privi cu ochii usor intredeschisi.

Sorina a fost operata de catre medicii Ama Optimex in mod gratuit, in cadrul campaniei “Bucurii cat ai clipi”.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toata luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan trateaza anual aproximativ 20.000 de mii de pacienti si efectueaza in jur de 3.000 de operatii.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.