Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

SF sau realitate?!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
LiviaRadu

Ma aflam intr-o camera luminoasa. In jurul meu erau mai multi „omuleti” albastri care manevrau o aparatura complexa si comunicau in termeni necunoscuti mie. Nu, n-am fost rapita de extraterestrii! Eram in sala de operatie de la Clinica Ama Optimex :-).

Daca nu as fi trait aceasta experienta, as fi crezut ca operatia pe care am facut-o cu Femto Laserul VisuMax® Zeiss – Tehnica ReLEx SMILE, se face doar in filmele SF. Dupa o viata in care am purtat ochelari si lentile de contact, avand dioptrii de -9 si -10, am avut sansa sa scap de neplacerile create de folosirea ochelarilor sau a lentilelor de contact. Acum vad foarte bine, neasteptat de bine.

Dimineata, cand ma trezesc, inca nu-mi vine sa cred ca vad, ca nu mai trebuie sa bajbai prin camera pana gasesc ochelarii sau pana imi pun lentilele. Am fost nevoita sa arunc lentilele de contact dupa ce am facut operatia pentru ca, in fiecare dimineata, voiam sa mi le pun la ochi, din reflex. Acum ma simt excelent. Respect indicatiile pentru perioada de recuperare si totul decurge foarte bine.Ii multumesc din suflet doamnei Doctor Miruna Nicolae, care m-a operat si care, alaturi de echipa Ama Optimex, a facut posibila aceasta minune.

Succes in continuare!

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.