masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Experienta Relex Smile

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Salutare,
Eu sunt Andreea, secretara la Ama Optimex, cea care va spune din call-center „din pacate nu mai avem locuri disponibile”, sper sa nu ma urâți prea tare pentru asta!🙈 😁
Astazi vreau sa va povestesc experienta mea „scapa de ochleari cu Relex Smile”.  Desi lucrez la clinica si stiam ce presupune interventia, am avut niste emotii de nedescris. Am tot vazut pacienti fericiti dupa interventia Relex, care veneau la controlul de a doua zi cu zambetul pe buze. Dar stiti cum e, pana nu ti se intampla tie nu crezi in totalitate!
Echipa Ama Optimex m-a ajutat sa pasesc cu incredere pe patul de interventii; vocea calda si calma a domnului dr. Andrei Filip, care explica totul in detaliu cu multa rabdare, m-a facut sa ma relaxez. Si mai departe…nu stiu sa va spun cand s-a intamplat totul! Cert este ca am scapat mai repede de ochelari decat de emotii! Rapid si fara niciun fel de disconfort! A fost de-a dreptul incredibil!
Recuperarea a fost la fel de rapida. Am ajuns acasa, m-am odihnit, iar seara m-am uitat la un film. Va vine sa credeti? Nici mie. Nu mai vazusem subtitrarea la un film, fara ochelari/lentile de aproximativ 14 ani… La 6 zile dupa interventie am avut si examenul auto, si am fost declarata admisa, deci puteti sa ma credeti pe cuvant ca vad bine fara ochelari! 😁Pentru toti cei care doriti sa scapati de ochelari cu Relex Smile si aveti teama de interventie, va spun din suflet ca nu aveti de ce! Este o experienta foarte frumoasa si, nu va faceti griji, gasim noi loc pentru dumneavoastra :)!Multumesc Ama Optimex pentru sustinere si profesionalism! 🙏🥰

Andreea

 

0/50 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.