Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Scriu in septembrie 2015

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru Conf. Dr. MIRCEA FILIP, medic primar oftalmolog, Doctor in stiinte medicale, Director medical, clinica privata de oftalmologie Ama Optimex,Bucuresti:

Va rapesc din pretiosul ‘timp’ …., a fost si ramane suveran ; nu exista putere sa-l oprim, isi vede de ‘drum’ in ritmul sau, acelasi, trecand neobservat, »TIMPUL ».

De noi depinde sa-l pretuim.

…….. « SE INTOARCE »…, au fost vorbele rostite la incheierea unei convorbiri telefonice…, spuse de acest, MARE OM, medic

Sunteti pe treapta de sus si reusiti in tot prin comportare, exprimare, executare, eficienta…, pana la rezultat final.

Sunt convinsa, viata v-a adus la un grad de intelegere a fiintei umane, de patrundere in « E-ul » fiecaruia din cei ce vi se adreseaza, asa fel incat, reusiti a elimina teama celui in dificultate, il apropiati si-i redati increderea, reducandu-i emotia, ii dati linistea de care beneficiati la final, reciproc.

Medicul ca si pacientul au nevoie de ‘mediu’.

Munca, este imensa pana a ajunge la acel nivel medicul, ‘EL’ fiind cel care dirijeaza. Devine modelul armoniei, colaborarii cu pacientul care, din deprimat si sufocat de grija starii de sanatate subrezite, ajunge sa-l creada, se lasa pe mainile binefacatorului sau, reinvie si vede viata cu ‘ochii omului schimbat in bine’.

Ce poate fi mai frumos, mai inaltator si fara a-i avea in fata pe cei ce au fost salvati, decat multumirea aportului la reusita pentru viata, a celor desnadajduiti.

Un act operator trecut in asemenea conditii aduce multumirea reciproca, medic-pacient.

Este grozav sa te afli intre multi pacienti ce asteapta ‘binele’ si sa vezi trecand un medic, UN OM zambind, gata sa te linisteasca, in care citesti putere, convingere, reusita.

Sunteti un OM MARE !

Va este in fire politetea, amabilitatea si nu mandria, ingamfarea care nu admite….; sunt oameni care nu raspund la un telefon… ; nu va stirbeste cu nimic, adauga la retinere si respect.

Aveti si o echipa minunata, bucurati-va!

Atat am spus la acel telefon dupa o saptamana de la interventia impusa si reusita…, am fost si eu generoasa la viata mea, iar ca raspuns, ati rostit acele vorbe…, ‘SE INTOARCE’!

S-a intors ca o revansa a timpului trecut.

Va doresc sanatate, o viata lunga, cu liniste si realizari tot mari si frumoase

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.