Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Mi-a salvat vederea, mi-a salvat viata

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Se fac aproape 2 ani de cand dl. dr. Andrei Filip mi-a redat vederea. Nu vedeam deloc cu ochiul drept si cu stangul doar zaream asa, prin ceata, dar nu distingeam nimic, nu vedeam oamenii, vecinii ma salutau si nu ii recunoasteam, intrebam pe altcineva cine ma salutase, nu vedeam sa ma imbrac. Si acum am urme de la arsurile de la argaz, ca nu vedeam.Ma descurcam tare greu singura. Si am ajuns la domnul doctor… aveam cataracta si retinopatie diabetica, m-a operat la ochiul stang, la dreptul nu a mai avut ce sa-mi faca.

Nu pot sa descriu in cuvinte ce am simtit cand am vazut iarasi. Aveam nevoie de ajutor permanent. Si acum ma descurc din nou singura, atat cat se poate. Acum vad si eu lumea, dau si eu buna ziua ca ii vad, ii recunosc, vad cu ce ma imbrac si vad sa fierb o oala de apa pe aragaz.

Ii multumesc din suflet domnului doctor Andrei Filip, mi-a salvat vederea, mi-a salvat viata. Ma rog in fiecare seara lui D-zeu sa ii dea sanatate lui, familiei lui si intregii echipe. Toti de la clinica sunt amabili, oameni cu suflet. Acum vin la control la 6 luni si fac niste injectii, pun picaturi, mi-a zis ca o sa aiba grija de mine toata viata. Mult ajutor am vazut si vad in continuare.

0/50 ratings

Articole similare

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.