masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

SCRISOARE CATRE  BINEFACATORII  MEI

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Baicoana Paraschiva Maria

Numele vostru va ramane pe veci sculptat pe retina ochilor mei.
Minune mare sa vezi!

Voi sunteti ramura intinsa de Dumnezeu spre mine. Voi ati adus lumina in ochii mei aproape orbi si faptul ca in casa  va fi intuneric conteaza acum mai putin. Cuvinte de multumire, boabe de margaritar insirate pe raza luminii din ochii mei, trimit spre voi dragi prieteni cu suflet mare. Am sa va multumesc de cate ori vad o floare, caci acum o vad cu toate nuantele ei,  nu  numai o pata spre care imi intindeam mainile si nimeream pe langa, nu reuseam sa ating petalele. Acum vad sa merg pe strada fara sa imi fie frica de masini si alte obstacole din drum.

Ce minunat este sa scrii si sa citesti! Va multumesc, caci eu uitasem sa vad cum este sa vezi in jur, mi-ati deschis orizonturi pe pamant si spre cer. Acum si pentru mine soarele este un bun prieten. Ma simt plutind si as dansa de bucurie, as striga  lumii intregi : vad, vad, vad … Nu stiti ce minunat este sa vezi! Inchide ochii si incearca cativa pasi, imagineaza-ti cum este si apoi deschide ochii, intelegi asa bucuria mea, intelegi asa ce inseamna intunericul din ochii bolnavi si starea mea de beatitudine, cand spun vad si cand acest cuvant este un adevar atat de profund scris cu litere de aur sfant in ochii si inima mea.

Rodica, Andrei, Manuela nu sunt numai trei nume, ei sunt fauritorii acestui miracol, fiecare si-a adus aportul, fiecare a sadit speranta care azi a ajuns o certitudine pentru mine. Va multumesc dragii mei prieteni si nu-i  de-ajuns acest cuvant, nu cuprinde tot ce simt, nu stiu cum sa imi arat toata recunostinta. Oamenii care mi-au deschis portile casei si sufletului, oameni dragi care si-au pus maiestria in slujba ochilor mei. Cum sa nu-i iubesti? Cum sa uit ce ati facut pentru mine? Nu, nu se poate uita, va voi purta in sufletul meu mereu si peste timp, in alte planuri astrale cand voi fi o steluta mica in cununa lui Dumnezeu, veti fi cu mine. Va iubesc si va doresc sa aveti bucurii si fericire, sanatate multa si viata voastra sa fie plina de impliniri, sa fiti binecuvantati de Dumnezeu si de oamenii, oameni.

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.