Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Cum am scapat de miopie cu SMILE (video)?

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Am purtat toata viata mea ochelari, mai precis de la 12 ani si, da, recunosc ca am fost tinta colegilor mei chiar si in facultate. Am avut atatea momente penibile, unele haioase, incat credeti-ma ca am cautat tot felul de solutii sa scap de ei. Evident, lentilele de contact au fost o solutie, din pacate, nu au fost foarte prietenoase cu ochii mei. Iniante de operatie, am avut ceva emotii, insa dr. Andrei Filip mi-a raspuns la toate intrebarile. Mai mult, pe tot parcursul operatiei mi-a explicat exact ce se intampla si mi-a inlaturat orice temere. Imediat dupa operatie am vazut, nu m-a durat nimic. Nici in timpul operatiei nu m-a durut, nu m-a usturat nimic, nu am simtit nimic.

Imagine1.jpg

La o ora dupa ce am iesit din sala de operatii am fost cu baietelul meu la medic, acolo am trecut pe langa un televizor si am citit lejer subtitrarea. Instinctiv am verificat sa vad daca am ochelarii, nu ii aveam…acela a fost momentul in care am inteles ca am scapat de ochelari.
Fusesem anuntata ca va fi simplu, dar a fost incredibil de usor. Dupa doua zile am inceput sa descopar lumea cu alti ochi, fara sa fiu limitata de ramele ochelarilor, de aburirea lentilelor.

A fost cea mai buna alegere.

Cum s-a petrecut totul, pas cu pas, va invit sa vedeti aici:

Si mai multe puteți citi aici: http://www.csid.ro/video/sanatate/operatia-care-m-a-scapat-de-ochelari-by-csid-16073913/ si aici: http://biancapoptean.ro/4184-2/

4.5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.